четвер, 18 липня 2013 09:21

Том Хенкс втретє зіграє професора в екранізації Дена Брауна

Том Хенкс втретє зіграє професора в екранізації Дена Брауна
Кадр з фільму "Ангели і Демони"

Том Хенкс виконає головну роль в екранізації роману Дена Брауна "Інферно", пише Deadline. Том Хенкс раніше вже двічі грав Ленгдона - в "Коді да Вінчі" та в "Ангелах і Демонах".

Книга "Інферно" вийшла у травні цього року. Ключовою дійовою особою в ній є професор Гарвардського університету Роберт Ленгдон, головний герой кількох інших робіт Брауна. У новій книзі він розгадує секрети творів Данте.

Перша з цих стрічок заробила в світовому прокаті 758 млн доларів, друга - близько 486 млн доларів. Постановкою обох картин займався Рон Ховард. Він же був призначений режисером екранізації "Інферно".

Компанія Sony Pictures має намір випустити "Інферно" на екрани 18 грудня 2015 року. Останній фільм, що вийшов в прокат за участю Хенкса, - екранізація роману Девіда Мітчелла "Хмарний атлас". Фільм, над яким працювали відразу три режисери (Лана і Енді Вачовскі, а також Том Тиквер).

Зараз Том Хенкс зайнятий у драмі "Врятувати містера Бенкса", що розповідає про те, як студія Діснея намагалася придбати у письменниці Памели Треверс права на зйомки фільму про Мері Поппінс.

Зараз ви читаєте новину «Том Хенкс втретє зіграє професора в екранізації Дена Брауна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі