вівторок, 26 червня 2012 12:41

На зйомках "Міцного горішка-5" Сербія замінить Росію

На зйомках "Міцного горішка-5" Сербія замінить Росію
Деталі сюжету поки що тримаються в таємниці

Бойовик "Міцний горішок 5", дія якого відбувається в Росії, знімається в Східній Європі, а саме - в Будапешті. В інтернеті час від часу з'являються відео зі знімального майданчика, які дозволяють оцінити, як просувається робота над новим екшном, і помилуватися Брюсом Віллісом у ролі Джона Макклейна.

Відзнявши весь необхідний матеріал в Будапешті, творці нового "Міцного горішка" перемістяться в столицю Сербії - Белград, який також "загримують" під Москву. У Москві буде розгортатися майже вся дія фільму - за винятком декількох невеликих сцен в Нью-Йорку, але власне до Росії знімальна група так і не доїде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спілберг не буде режисером "Парку Юрського періоду 4"

Деталі сюжету поки що тримаються в таємниці. Відомо лише, що Макклейн відправиться в далеку країну, щоб витягнути з в'язниці свого сина (Джей Кортні, актор серіалу "Спартак: Кров і пісок"), а заодно розкрити терористичну змову.

Але перш ніж справедливість переможе, один з найпопулярніших екшн-героїв світу наробить масу помилок. На це натякнув голова студії 20th Century Fox Том Ротман:

"Це фільм про те, як Джон Макклейн поїхав до Росії і крупно, не побоїмося цього слова, облажався".

Короткий ролик викладений в мережу угорським шанувальником "Міцного горішка"

Цікаво, що Брюс Вілліс обрав як режисера саме Джона Мура, оскільки був вражений вмінням останнього знімати "живі", не перевантажені комп'ютерною графікою екшн-сцени.

Зараз ви читаєте новину «На зйомках "Міцного горішка-5" Сербія замінить Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі