понеділок, 01 серпня 2011 10:28

П'ятий "Міцний горішок" позбувся режисера

П'ятий "Міцний горішок" позбувся режисера

Режисер Ноам Мурро залишив "Міцний горішок 5", повідомляє видання Twitch. В даний час Мурро числиться режисером сиквелу "300 спартанців" Зака Снайдера, який отримав назву "300: Битва при Артемісії".

За даними видання, на вакантну посаду в "Горішку" може претендувати Джон Мур, відомий за римейком "Омена" і екранізації гри "Макс Пейн". Раніше повідомлялося, що Брюс Вілліс погодився в черговий раз виконати роль Джона Макклейна.

Крім того, з'явилася інформація про сюжетну зав'язку п'ятого фільму. Макклейн відправиться до Росії виручати сина, який потрапив у біду. Раніше син головного героя з'являвся тільки в епізоді в першому фільмі франшизи.

Попередній фільм, "Міцний горішок 4.0", вийшов в прокат в 2007 році. При бюджеті в 110 мільйонів доларів картина зібрала в прокаті понад 383 мільйони. Фільм був дуже добре зустрінутий критиками - на агрегаторі Rottentomatoes рейтинг картини становить 86 відсотків при середній оцінці 6,8 з 10.

Зараз ви читаєте новину «П'ятий "Міцний горішок" позбувся режисера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі