четвер, 03 червня 2021 18:00

На Netflix виходить моторошний трилер

Netflix випустив трейлер серіалу "Катла". Прем'єру першого сезону запланували на 17 червня.

Режисером став Бальтасар Кормакур, який зрежисував "Еверест" та "101 Рейк'явік".

"Такий моторошний скандинавський нуар ідеально підходить для тих, хто обожнює осінь і зиму, сіре небо, холодний та сильний вітер. Сюжет обертається навколо жінки Грими, яка шукає зниклу сестру. Та пропала того дня, коли почалося виверження підльодовикового вулкана Катла. Тоді мир і спокій у містечку Вік різко порушилися. Доки людей евакуюють, замерзлі елементи з доісторичних часів піднімаються на поверхню. Це спричиняє наслідки, які ніхто не міг передбачити.

Процитуємо слова нашого глядача на Youtube, який якнайкраще передав й наші враження від моторошного трейлера: "Нам терміново треба заглибитися в скандинавську культуру, щоб повністю зрозуміти їх виробництво телепроєктів і кінофільмів. Це дивовижно, як країна з населенням лише 350 тис. жителів постійно виробляє такий якісний контент", - йдеться в британському виданні Stylist.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гарні новини від бандерівців із Netflix" - депутатка повідомила про вирішення скандалу

"Ісландія - одна з перших країн почала знову знімати проєкти для Netflix після пандемії коронавірусу, - каже режисер серіалу Бальтасар Кормакур. - Фільмували в селі на південному узбережжі. І в житті, і в серіалі називається Вік. Взагалі це найпереповненіше туристичне місце в Ісландії. А під час наших зйомок - ні душі, ніби в "28 днів потому".

Автор: Youtube
  Netflix випустив трейлер серіалу "Катла". Прем'єру першого сезону запланували на 17 червня.
Netflix випустив трейлер серіалу "Катла". Прем'єру першого сезону запланували на 17 червня.

Першою стрічкою, яку стрімінговий сервіс Netflix зняв в Україні, став бойовик "Останній найманець". Головну роль виконував Жан-Клод Ван Дам. Також зйомки проходили у Франції.

Зараз ви читаєте новину «На Netflix виходить моторошний трилер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі