понеділок, 12 листопада 2012 14:03

На концерті KOZAK SYSTEM заспівають Ірена Карпа та Сашко Положинський

На концерті KOZAK SYSTEM заспівають Ірена Карпа та Сашко Положинський

20 листопада в "Crystal Hall" відбудеться прем'єра альбому "Шабля" гурту KOZAK SYSTEM. Цей виступ стане головним концертом всеукраїнського туру 18-ма містами, що стартує у листопаді. Також гурт виступить у Торонто.

Разом із гуртом на сцену "Crystal Hall" вийдуть співавтори пісень. "Бай-бай, кохана" заспіває Сергій Жадан, "Партію снайперів" – Сашко Положинський, "Шаблю" і "Така спокуслива" – автор текстів обох композицій Дмитро Лазуткін. Катя Chilly виконає "А вже тому сім літ буде", Андрій Середа – "Про Андрія", Ірена Карпа – кавер на "Nirvana" "Smells like teen spirit". На концерті звучатиме бандура Івана Ткаленка і сопілка Мишка Адамчака з гурту "Кораллі", гостей зустрічатимуть бійці козацького бойового звичаю "Спас".

"Ваня Леньо (лідер гурту Kozak System - ред.) - це справжній козак у моєму розумінні. Чорне, як вороняче крило волосся, спортивна фігура. А як розтягне гармонь - завмирають всі. Козак - це справжній чоловік. Але що це таке визначити важко. Що для однієї дівчини козак, для іншої турок. Точно повинен вміти гарно любити жінку. Щоб вона була задоволена. Якщо завагітніє - має нести відповідальність. Хоче заміж - треба женитися. Якщо дуже не хочеться, треба дати грошей і привести собі достойну заміну: ось чоловік, який буде виконувати мої функції, а я тільки зрідка з'являтимусь", - зазначив автор текстів пісень гурту Артем Полежака.

Зараз ви читаєте новину «На концерті KOZAK SYSTEM заспівають Ірена Карпа та Сашко Положинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі