неділя, 11 листопада 2012 03:24

Уїтні Хьюстон посмертно стала "Глобальною Іконою" MTV

Уїтні Хьюстон посмертно стала "Глобальною Іконою" MTV
фото: kino-teatr.ru

Лауреатів європейської премії MTV Europe Music Awards в неділю назвуть у Франкфурті-на-Майні, як повідомили представники оргкомітету в суботу, співачку Уїтні Х'юстон нагородять посмертно за внесок у розвиток поп-музики, передає РИА "Новости".

Х'юстон присуджують премію в номінації "Глобальна ікона", ця номінація існує з 2010 р. і її лауреатами вже стали гурт Queen і співак Бон Джові. Х'юстон померла в лютому цього року у віці 48 років, всесвітню популярність вона здобула завдяки ролі і саундтреку у фільмі "Охоронець", зігравши там разом з Кевіном Костнером головну роль.

Всього в премії буде 16 номінацій, переможців визначають глядачі за допомогою голосування, яке вже закінчилося. Претендентами на перемогу в номінації "Краща пісня" є, зокрема, співачка Карлі Рей Джепсен і австралійський співак Готьє у співавторстві зі співачкою Кімбр. У цьому році їх сингл Somebody That I Used To Know зайняв перші місця в європейських хіт-парадах. Шанси стати кращим виконавцем за версією європейського MTV є у Кеті Пері, співачок Пінк і Ріанни, а також у Джастіна Бібера і чоловіка співачки Бейонсе Jay-Z.

Вести церемонію вручення нагород буде німецька фотомодель Хайді Клум, яка в суботу заявила, що соромиться і хвилюється, тому що "не є професійною ведучою".

За інформацією ЗМІ, невідомо, чи будуть на церемонії Ріанна, Джастін Бібер і Кеті Перрі, а також Леді Гага, заявлені відразу в декількох номінаціях.

Європейські нагороди MTV (European Music Awards, EMA) в цьому році вручаються в 19-й раз. Міста, що приймають у себе церемонію, кожен рік змінюються.

Зараз ви читаєте новину «Уїтні Хьюстон посмертно стала "Глобальною Іконою" MTV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі