понеділок, 19 березня 2012 11:43

Фільм з Вітні Г'юстон повернувся в прокат на один вечір

Фільм з Вітні Г'юстон  повернувся в прокат на один вечір

Романтичний трилер "Охоронець" повернувся в американські кінотеатри рівно на один вечір. Таким чином творці фільму вирішили відзначити його 20-річчя й одночасно вшанувати пам'ять Вїтні Г'юстон, яка виконала головну роль.

Фільм "Охоронець" вийшов в прокат 1992 року і зумів зібрати 410 мільйонів доларів при бюджеті в 25 мільйонів. Також фільм отримав дві премії "Греммі" і був номінований на "Оскар" в категорії "Краща пісня", куди потрапили дві пісні, виконані Вїтні Г'юстон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон принизили в прямому ефірі

Також фільм був номінований на "Золоту малину" (антипод "Оскара") в п'яти номінаціях, серед яких - найгірша жіноча роль і гірша чоловіча роль. Проте ні Костнера, ні Хьюстон "Малиної" не нагородили.

Фільм "Охоронець" став дебютною акторською роботою для актриси Вітні Г'юстон, померла 11 лютого 2012 року. Співачці було 48 років.

Вїтні Г'юстон потрапила до Книги рекордів Гіннесса як артистка, що володіє найбільшою кількістю нагород. За час своєї творчої діяльності, Г'юстон отримала шість нагород "Греммі", 15 нагород Billboard Music Awards, 21 нагороду American Music Awards, дві нагороди Emmy і безліч інших премій і нагород музичної індустрії.

Зараз ви читаєте новину «Фільм з Вітні Г'юстон повернувся в прокат на один вечір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі