понеділок, 23 січня 2012 15:12

Вітні Хьюстон назавжди позбулася наркотиків та алкоголю

Вітні Хьюстон назавжди позбулася наркотиків та алкоголю

Колись дуже популярна актриса і співачка Вітні Х'юстон, яка прославилася роллю у фільмі "Охоронець", знову повернулася в кіно. Артистка стверджує, що поборола свої алкогольну та наркотичну залежність.

Нагадаємо, востаннє Вітні Х'юстон знялася в далекому 1996 році в картині "Дружина проповідника". Після цього в житті артистки настав довгий період проблем з алкоголем, наркотиками і сварок з чоловіком, який навіть піднімав на неї руку. Вітні кілька разів проходила курс лікування в різних реабілітаційних закладах, і ось нарешті їй вдалося перемогти свої шкідливі звички.

Зараз Вітні Х'юстон знімається у фільмі "Блискітка". Це римейк однойменної картини, яка побачила світ в 1976 році. Фільм оповідає про історію чорного жіночого тріо Supremes, в складі якого свою кар'єру починала Дайана Росс. Зрозуміло, сама темношкіра артистка дещо застара для головної ролі. Її виконає висхідна поп-зірка, переможниця реаліті-шоу American Idol, 22-річна афроамериканка Джордін Спаркс, а на роль її матері затверджена Вітні Х'юстон.

Артистка дуже задоволена процесом зйомок. Вона розповіла: "Мене так захопила робота в кіно - ніби й не було багато років вимушеного простою. Джордін - дуже славна дівчина, "Блискітка" - переконливий трамплін в її кар'єрі. Зйомки проходять дуже забавно - у нас все натуралістично, в дусі 60 - х років минулого століття: ми використовуємо гардероб, зачіски і макіяж саме того часу".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дочка Вітні Х'юстон в 17 років нюхала кокаїн

Ще в листопаді минулого року артистка успішно пройшла останній курс реабілітації, де лікарі зробили висновок, що Вітні Х'юстон цілком здорова, може з'являтися на публіці і навіть відвідувати різні заходи. Але тільки за умови, що вона буде носити спеціальний датчик, що відслідковує, чи не вжила вона ненавмисно алкоголь або наркотики. Самій артистці нічого не залишалося, як погодитися з такою необхідністю.

Зараз ви читаєте новину «Вітні Хьюстон назавжди позбулася наркотиків та алкоголю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі