понеділок, 17 жовтня 2011 13:15

Вітні Х'юстон влаштувала скандал у літаку

Вітні Х'юстон влаштувала скандал у літаку

Співачка Вітні Х'юстон стрімко втрачає популярність. Вона вирішила нагадати про себе старим, але перевіреним способом - влаштувати скандал.

Всі знають фільм "Охоронець" 1992 року за участю Кевіна Костнера та Вітні Х'юстон. Молода співачка показала себе талановитою актрисою, а виконаний в картині хіт I will always love you став її візитною карткою. Багато в чому завдяки цій композиції Х'юстон володіє трьома преміями Греммі, а сама пісня протягом 14 тижнів трималася на верхньому рядку чарту Billboard Hot 100. Цей сингл став найуспішнішим і найзначнішим у кар'єрі співачки.

Але, як кажуть, слава не щадить нікого, і успіх Х'юстон став сходити нанівець. І багато в чому це була провина самої Вітні: вона стала частенько спізнюватися на інтерв'ю, фотосесії та репетиції, а також скасовувала концерти та участі в ток-шоу. А в 2000 році у Х'юстон і її чоловіка Бобі Брауна була виявлена марихуана. І незважаючи на те що співачка змогла оскаржити звинувачення в зберіганні наркотиків, чутки про її небезпечну пристрасть не вщухали. До того ж вся громадськість знала про проблеми в її стосунках з чоловіком - вони часто билися. У підсумку в 2005 році Х'юстон лягла в наркологічну клініку.

Багато видань зауважують, що голос співачки вже не такий, як раніше. Її минулорічний світовий тур не увінчався успіхом. Мабуть, тому Вітні Х'юстон вирішила знову нагадати про себе.

У літаку, який летів в Детройт, де співачка знімається у фільмі, Вітні влаштувала скандал. Вона категорично відмовлялася застебнути ремінь безпеки перед злетом. Її рішення було невмотивованим і загрожувало зривом польоту. Щоб заспокоїти розбурхану зірку, Х'юстон пригрозили висадити.

Тільки тоді Вітні заспокоїлася. Але навіть після цього співачка заявила, що без допомоги стюардеси вона не буде застібати ремінь. Дізнавшись цю новину, багато представників ЗМІ їдко припустили, що причиною такої поведінки співачки є алкоголь. Але друзі Вітні заперечують це, пояснивши, що Х'юстон сильно нервувала і була абсолютно твереза.

Зараз ви читаєте новину «Вітні Х'юстон влаштувала скандал у літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі