субота, 17 грудня 2022 21:13

На Євробаченні-2023 Україну представлятиме гурт Tvorchi

На Євробаченні-2023 Україну представлятиме гурт Tvorchi
На Національному відборі на Євробачення переміг гурт Tvorchi. Фото: eastnews.ua

На Євробаченні-2023 Україну представлятиме гурт Tvorchi.

Вони перемогли у Національному відборі.

Tvorchi – гурт з Тернополя. Був заснований 2018 року саунд-продюсером Андрієм Гуцуляком та вокалістом Джеффрі Кенні. Вони познайомилися випадково, на вулиці Гуцуляк вирішив поспілкуватися зі студентом з Нігерії Кенні, щоб перевірити свій рівень англійської. Згодом Гуцуляк став музичним продюсером, а Кенні — автором текстів та вокалістом. Вони створюють музику у стилях поп, інді-поп та електроніка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал Нацвідбору на Євробачення-2023: трансляція

Вони виступали з піснею Heart Of Steel.

Tvorchi поїдуть виступати на Євробачення у Ліверпуль.

Гранд-фінал Євробачення 2023 відбудеться на Liverpool Arena, яка зараз має назву M&S Bank Arena Liverpool біля річки Мерсі 13 травня 2023 року.

Раніше стало відомо, що Україна не зможе прийняти Євробачення-2023. Так вирішив Європейський мовний союз (ЕМС) з міркувань безпеки. 27 липня остаточно підтвердили, що конкурс відбудеться у Великій Британії, але від імені України

14 травня в італійському Турині пройшов фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2022. Цьогоріч переможцем стала Україна, яку представляв гурт Kalush Orchestra. Набрали загалом 631 бал - 192 від журі і 439 від глядачів.

На другому місці з 466 балами опинилася Велика Британія, яку представляв Sam Ryder. Третє місце з 459 балами посіла Іспанія, за яку виступала співачка Chanel.

Зараз ви читаєте новину «На Євробаченні-2023 Україну представлятиме гурт Tvorchi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі