четвер, 09 грудня 2021 11:51

"Голос Юлії зачаровує" - The Hardkiss спричинили фурор видовищним кліпом

"Голос Юлії зачаровує" - The Hardkiss спричинили фурор видовищним кліпом
The Hardkiss випустили відеороботу на пісню "Сестра". Фото: instagram.com/the_hardkiss

Рокгурт The Hardkiss презентував відеороботу на пісню "Сестра" з альбому "Жива і не залізна". Зрежисерував кліп учасник і креативний продюсер музичного колективу Валерій Бебко.

Головні ролі зіграли фронтвумен гурту Юлія Саніна та акторка 18-річна Аліна Чебан. Авторами слів теж є солістка The Hardkiss, а музику написала разом з Бебком. Вони виношували ідею кліпу близько трьох місяців.

"Були варіанти зняти ліричну та повсякденну історію, але ми зупинилися на драйві та кіношному арті. Під час підготовки до кліпу ми з Юлею переглянули два-три десятки найголовніших світових екшенів. Такої кількості бойовиків ми, мабуть, за останні десять років не бачили. Надихалися", - розповів Бебко.

У коментарях під відео на YouTube фанати поділилися враженнями від роботи:

"Зовсім новий рівень зйомки, задумка нереальна. Робота просто неймовірна, текст до мурашок, прекрасно просто все. Спасибі за такі чудові треки, голос Юлії зачаровує", "Ця робота не схожа на інші. Дякуємо вам за багатогранність", "Навіть слів не підібрати, одне захоплення і мурашки по шкірі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випустили трейлер історичного екшену "Довбуш" та оголосили дату прем'єри

Рокгурту The Hardkiss цьогоріч виповнюється 10 років. За цей час колектив випустив чотири альбоми, понад 50 синглів і 30 кліпів.

З нагоди ювілею фронтвумен Юлія Саніна опублікувала архівні фото гурту. Змінилися не лише образи музикантів, а й склад колективу.

Зараз ви читаєте новину «"Голос Юлії зачаровує" - The Hardkiss спричинили фурор видовищним кліпом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі