середа, 04 квітня 2012 21:52

Героя в новій українській комедії списали зі священика, який їздить на мотоциклі
16

Фото: Фото: Ольга Камєнєва

Українська кінокомпанія "Wise Vision" знімає романтичну комедію під робочою назвою "Полярний рейс". Бюджет стрічки становить $ 2 млн. Її планують закінчити під Новий 2013-й рік.

"Військовий пілот Ігор три роки служить на Заполяр'ї. Вдома його чекає дружина і двоє дітей. І от коли ця ниточка між чоловіком і жінкою вже дуже тонка, він розуміє, що треба повертатися, що може втратити найголовніше в житті. Поспішаючи додому під Новий рік, потрапляє у багато цікавих ситуацій. Наприклад, знайомиться з журналісткою, яка заманює його у телевізійне шоу-розіграш", - розповів режисер стрічки Сергій Чекалов.

У головній ролі знімається російський актор Єгор Бероєв. Також у фільмі візьмуть учать Юлія Снигирь, Дмитро Нагієв і Анна Семенович. Українські актори знімуться у другорядних ролях.

"У нас є прекрасні українські театральні актори. Вони талановиті, просто шикарні. Але назвіть мені хоч одного актора романтичного образу сорока років, який буде впізнаваний і для України, і для Росії. Адже прокат планується не тільки в Україні, а й в Росії, в інших країнах СНД. Це комерційне кіно, ми не приховуємо цього. Лінецький — прекрасний актор, але він неромантичний", - зазначила виконавчий продюсер фільму Тетяна Смирнова.

Зйомки фільму вже відбулися у Ніжині та Києві, зараз тривають у Чернігові.

"Події фільму частково відбуваються у Заполяр'ї — це ми знімали у Ніжині. Частково — в умовному російському місті. Чернігів ідеально підійшов для вуличних зйомок. Шукали вокзал, який виконаний у старому стилі, без модного зараз хай-теку", - додала виконавчий продюсер.

Над сценарієм працювали 4 людини.

"В Україні дуже багато пишучих людей, а от добре пишучих — дуже мало. Професіонала, який би зміг виписати і сюжетну лінію, і діалоги, повністю все знайти дуже важко. То зібрали команду і всі працювали над своєю частиною", - зауважив продюсер Денис Тулін.

Головного героя пілота Ігоря частково списали зі священика з Вінниці, який є льотчиком у відставці, також працював таксистом, ді-джеєм на радіо і музикантом в ресторані. Зараз має свій прихід, їздить на мотоциклі.

Детальніше про зйомки фільму та прототипа головного героя читайте у "Газеті по-українськи" за 10 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Героя в новій українській комедії списали зі священика, який їздить на мотоциклі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі