вівторок, 01 березня 2011 12:17

Спецтема: Євробачення-2011

Герман проти переголосування на Євробачення

Герман проти переголосування на Євробачення

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман наполягатиме на розслідуванні проведення відбору кандидатури від України на Євробачення.

Про це вона сказала "Українській правді".

"Я все-таки буду наполягати на комісії, яка розслідує те, що відбулося під час конкурсу. Я думаю, що це неправильно зараз знову травмувати учасників, переголосовувати", - зазначила Герман.

"Треба просто зібрати комісію з незалежних експертів, фахівців і представників правоохоронних органів, також із залученням журналістів, і зробити фахову перевірку всього, що сталося, і зробити висновки на наступний рік", - сказала вона.

"Це правильніше, ніж зараз, поспіхом, як це намагаються зробити керівники національного телеканалу, робити якісь переголосування. Якщо вони вважають, що все це там було прозоро, то навіщо тоді переголосування?", - заявила Герман.

Як відомо, раніше прес-служба Національної телекомпанії України повідомила, що 3 березня на Першому національному телеканалі відбудеться переголосування за фіналістів національного відбору Євробачення-2011.

Раніше у цьому відборі перемогла Міка Ньютон.

Зараз ви читаєте новину «Герман проти переголосування на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі