середа, 28 серпня 2013 14:15

Експерименти з сексом у 50-их та перша електрика від графа Дракули - нові серіали осені
15

Crisis
Growing Up Fisher
Peaky Blinders
The Blacklist
Almost Human

На осінь традиційно кожна з закордонних телекомпаній підготували з десяток нових серіалів. Звісно нові серії чекають і на шанувальників "Підпільної імперії", "Теорії великого вибуху", "Елементарно" та "Ходячих мерців".

Проте і телевізійні прем'єри обіцяють нові сюжетні повороти та комедійні ситуації. Якщо в одному серіалі усе крутиться навколо містики Дракули, то в іншому - головні герої - це дослідники сексу. Якщо один сітком "знущається" над заковирками сучасного рекламного світу, то інший - маніпулює терористичними атаками на дітей впливових політиків.

Gazeta.ua вибрала найцікавіші комедії, драми та детективи нового сезону.

Сонна лощина (Sleepy hollow)

Готичний трилер, в якому поєднується сучасність і класична історія Вершника без голови. На вулицях американського містечка Сонна Лощина з'являється той самий вершник. І тепер чорношкірій жінці-поліцейському та воякові Ікаборду Крейну треба розслідувати усі ці надприродні явища та рятувати людство від зла і загибелі.

Прем'єра - 16 вересня.

Чорний список (The Blacklist)

Хитрий і самовдоволений злочинець Ред Реддінгтон, якого ось уже з десяток років ніхто не може піймати, несподівано здається ФБР. Але не просто так, пропонує ФБР угоду - він допоможе зловити найнебезпечніших злочинців Америки за умови, що з ним співпрацюватиме недосвідчена співробітниця Ліз Кін. Навіщо йому ця молоденька дівчина стане ясно наприкінці сезону.

Прем'єра - 23 вересня.

Заручники (Hostages)

Агенти ФбР настільки популярна тема для серіалів, що жоден сезон не обходиться без кількох прем'єр. Цього разу колишній агент бере в заручники сім'ю лікаря... Ціна повернення - вбити свого пацієнта. А пацієнтом за іронією виявляється сам президент США.

Прем'єра - 23 вересня.

Мама (Mom)

Чака Лоррі вважають найплодовитішим автором комедійних ситкомів - його серіали отримали 15 премій "Еммі". Нова героїня цього сіткому - мама-одиначка. Вона зав'язала з алкоголем і повернулася на роботу в ресторан. Намагається упорядкувати власне життя і з колегами, і з дітьми... Але її ж мама постійно переслідує жінку — порадами, порадами і ще раз порадами.

Прем'єра - 23 вересня.

Щ.І.Т. (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.)

Своєрідне телевізійне продовження світу "Месників". Тут є і суперзлодії і супергерої. Серіал про те, як працює ліга суперсекретних агентів під кодовою назвою S.H.I.E.L.D. Саме вони захищають планету від будь-яких можливих загроз. Головні ролі виконають молоді актори. Звісно серед персонажів не буде Халка, Тора та інших зоряних героїв коміксів.

Прем'єра - 24 вересня.

Божевільні (The Crazy Ones)

Сучасним божевільним рекламним агенством керують доволі креативні родичі. Доньку та батька в комедійному серіалі зіграли Сара Мішель Геллар та Робін Вільямс.

Звісно, змагатися з популярним серіалом про рекламу "Безумці" їм буде доволі важко. Але як показує перша пілотна серія - їм не звикати викручуватися з найдивніших ситуацій. Тут вони намагаються переконати співачку Келлі Кларсон ексклюзивно та сексуально заспівати про м'ясо для "Макдональдсу".

Прем'єра - 26 вересня.

Шоу Майкла Дж. Фокса (The Michael J. Fox Show)

Американські критики вже назвали цю історію найбільш очікуваною комедією сезону, оскільки головну роль у серіалі виконує Майкл Дж. Фокс. Актор грає колишнього ведучого новин Майка Бернабі. П'ять років він сидить вдома - у нього діагностували хворобу Паркінсона (діагноз такий же як і у самого актора). Але не дивлячись ні нащо вирішує повернутися на телебачення...

Прем'єра - 26 вересня.

Майстер сексу (Masters of Sex )

Поки струнка білявка займається сексом зі своїм хлопцем, до їхніх тіл причіплені датчики, сенсори, які фіксують усе, що відбувається з організмами коханців. Ця історія доволі іронічно розповідає про перші кроки відомих сексологів 50-тих років - Уїлльяма Мастерса та Вірджинії Джонсон.

Прем'єра - 29 вересня.

Гострі шори (Peaky Blinders)

20-ті роки. У післявоєнному Бірмінгемі продають контрабандну зброю. Більшість людей - біднота, яка до всього ще й налякана гангстерами, що кличуть себе "Гострі шори". У свої кашкети вони вшивають гострі леза. Звісно є тут місце і відчайдушному та справедливому шефові поліції і красуні-незнайомці. Роль головного ватажка дісталася Кілліану Мерфі - він заправляє усіма контрабандами та махінаціями великої родини.

Прем'єра - вересень.

Дракула (Dracula)

Десятисерійний проект дебютанта Коула Хеддона пропонує глядачам вільну екранізацію роману Брема Стокера. Граф Дракула видає себе за молодого та амбітного підприємця і приїздить до Лондона аби розвивати сучасну науку. Він нібито перший, хто знайомить вікторіанське суспільство з електрикою, а насправді мріє про те щоб помститися тим, хто століття тому прирік його на безсмертя.

Цього разу Джонатан Ріс-Майєрс також грає пристрасного, але "кривавого" коханця. Він зустрічає дівчину Міну, дуже схожу на його покійну дружину, і закохується по вуха.

Прем'єра - 25 жовтня.

Криза (Crisis)

На шкільний автобус посеред сільського поля напали терористи. Уся справа в тому, що їдуть в ньому діти найвпливовіших політиків і чиновників Америки. Головна сюжетна інтрига серіалу - як далеко готові зайти їхні батьки, аби побачити своїх дітей живими...

Головні ролі у драматичному серіалі виконали - Джилліан Андерсон і Дермотом Малруні.

Прем'єра - жовтень.

Майже людина (Almost Human)

Лос-Анджелес 2048-го року, де поліцейські працюють з високорозвиненими людиноподібними андроїдами. Цей футуристичний сюжет припаде до душі любителям "Стартреку". Є тут і норовливий офіцер поліції зі штучною ногою і унікальний експериментальний андроїд Доріан, який зрештою стає йому хорошим другом, і безперечно погані хлопці...

Прем'єра - 4 листопада.

Повір (Believe)

10-річна дівчинка має надприродні здібності: телекінез, левітація, може керувати стихіями та бачити майбутнє…Сценаристи наділили персонажа стількома фантастичними можливостями, що критики вже скептично ставляться до серіалу. Звати дівчинку Бо і погані люди хочуть заволодіти нею. Її охоронцем обирають колишнього ув'язненого Вільяма Тейта. У цій фантастичній драмі так само багато переслідувань, як і "глухих кутів" з боку сюжетної лінії.

Прем'єра - листопад.

Рейк (Rake)

Американський ремейк австралійського серіалу про рішучого та прямолінійного адвоката, який береться тільки за кримінальні справи. Хоча усі критики скептично ставляться до ремейків, що зазвичай безнадійно поступаються оригіналам, але цього разу Грег Кіннер (головний актор "Рейку") за прогнозами пілотного епізоду доволі непогано розіграв юридичну драму.

Адвокат веде виснажливий і божевільний спосіб життя - крім того, що він береться за найскладніші справи, він винен податківцям численну суму і не пропускає жодної спідниці.

Прем'єра - листопад.

Путівник по сімейному життю (Growing Up Fisher)

Комедія про доволі нетипову американську родину, яку спіткало розлучення. У центрі сюжету - 11-річний син Фішера - Генрі. Він - батькові очі, вуха і поводир, адже Мел Фішер сліпий. Хоча, той факт, що він сліпий, ніколи його не зупиняв - він готовий рубати дерева, вчити доньку водінню автомобіля і грати у футбол з сином.

Прем'єра - листопад.

Зараз ви читаєте новину «Експерименти з сексом у 50-их та перша електрика від графа Дракули - нові серіали осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі