вівторок, 18 травня 2021 18:47

Amazon хоче купити Metro-Goldwyn-Mayer - скільки доведеться заплатити

Amazon хоче купити Metro-Goldwyn-Mayer - скільки доведеться заплатити
За перші три місяці 20-21 року дохід MGM Holdings становив $403,3 млн. Фото: pinterest.com

Amazon планує придбати кінокомпанію Metro-Goldwyn-Mayer. Її вартість становить $9 млрд.

На продаж компанію виставили ще 2020 року. Нещодавно нею зацікавилася Amazon. Вона запропонувала за кінокомпанію $9 млрд. Експерти ж оцінюють Metro-Goldwyn-Mayer на суму від $7 до $10 млрд, пише Variety.

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) мають кінотеку з 4 тис. фільмів, а також 17 тис. годин телепрограм. Однією з найцінніших франшиз MGM є Джеймс Бонд. Однак через конкуренцію MGM втрачає свої позиції та частину вартості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джаред Лeто знявся у фільмі про серійного вбивцю

За перші три місяці 2021 року дохід MGM Holdings становив $403,3 млн - на 27% більше в порівнянні з аналогічним періодом торік. Чистий прибуток становив $29,3 млн (проти чистого збитку в розмірі $12,1 млн у попередньому кварталі).

Українську трагікомедію "Мої думки тихі" режисера Антоніо Лукіча визнали найкращим міжнародним ігровим фільмом. Таку нагороду стрічка отримала на кінофестивалі Santa Monica Film Festival у Санта-Моніці, США.

За сюжетом, щоб отримати роботу в Канаді, звукорежисер і композитор Вадим вирушає на Закарпаття записувати голоси тварин і птахів. Супутницею в поїздці стає його мати Галина, яка працює таксисткою. Свариться із сином, не хоче пускати його за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Amazon хоче купити Metro-Goldwyn-Mayer - скільки доведеться заплатити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі