вівторок, 17 березня 2020 12:07

Актриса отримала рекордний гонорар

Актриса отримала рекордний гонорар
Фільм зібрав $125 млн. Фото: Amazon

Фільм "Ерін Брокович" презентували 17 березня 2000-го. Джулія Робертс стала першою акторкою, яка отримала гонорар $20 млн.

Робертс потрапила до списку високооплачуваних актрис після фільму "Красуня", де вона зіграла повію. Далі грає в кількох успішних романтичних комедіях - "Ноттінг Гілл", "Наречена-втікачка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборонила дивитися телевізор і користуватися соцмережами - Джулія Робертс стала суворою матір'ю

Коли підписували контракт на "Ерін Брокович", по $20 млн стандартно отримували актори-чоловіки: Мел Гібсон, Сильвестр Сталлоне, ТомГенкс і Том Круз. Universal Pictures спочатку не погоджувалася на такий гонорар для Робертс. До того лише Мег Раян і Джоді Фостер платили по $15 млн. Але її агентка змогла переконати студію відмовитися від подвійних стандартів. Робертс на той момент мала п'ять фільмів, які зібрали понад $100 млн у прокаті.

"Ерін Брокович" зібрав $125 млн у прокаті. Фільм висунули на премію "Оскар" у п'яти номінаціях. Робертс отримала статуетку як найкраща акторка.

2004-го Робертс народила двійню - дівчинку Гейзел Патрішу та хлопчика Фіннеаса Волтера. Діти з'явилися на світ завдяки штучному заплідненню. А в 39 років Джулія народила і третю дитину - сина Генрі Данієля.

Зараз ви читаєте новину «Актриса отримала рекордний гонорар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі