неділя, 28 жовтня 2018 14:17

Джулії Робертс виповнюється 51: цікаві факти про голлівудську актрису
10

Фото: elle.ua

28 жовтня 51 рік святкує американська акторка Джулія Робертс. За 30-річну кінокар'єру зірка знялася у 54 фільмах і серіалах, а також стала продюсером кількох стрічок. Неодноразово її називали однією з найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду, включали до списку найкрасивіших людей планети.

Стала відомою після ролі у фільмі "Красуня" з Річардом Гіром (1990). 2001-го отримала "Оскар" за фільм "Ерін Брокович.

Gazeta.ua пропонує 5 цікавих фактів про іменинницю.

1. Джулія Робертс - шульга. Однак ролі у фільмі "Ерін Брокович" навчилася писати правою рукою. Прототип героїні правозахисниця Ерін Брокович в житті - правша.

2. 2004-го в Богларії знайши останки жінки, яка померла 9 тис. років тому. Археологи назвали їх "Джулія Робертс" через ідеально збережені зуби.

3. Батьки Робертс були непрофесійними акторами, мали маленьку школу акторської майстерності. Серед учнів були діти борця за права темношкірих Мартіна Лютера Кінга. Назнак вдячності Кінг оплатив Робертсам лікарняні рахунки, коли у них народилася Джулія.

4. Робертс не завжди хотіла пов'язати життя з акторством. У дитинстві мріяла стати ветеринаром, а вищу освіту здобувала за спеціальністю "журналістика".

5. 2004-го Робертс народила двійню - дівчинку Хейзел Патрішу та хлопчика Фіннеаса Волтера. Діти з'явилися на світ завдяки штучному заплідненню. А в 39 років Джулія народила і третю дитину - сина Генрі Данієля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американська акторка Емілія Кларк відкрила завісу особистого життя

Напередодні дня народження Джулія Робертс знялась у сукні випускниці для гламурного журналу Entertainment Weekly. Раніше журнал People вибрав зіркою обкладинки спеціального номера, присвяченого красі, 38-річну Пінк. Співачка з'явилася на обкладинці видання разом зі своїми дітьми: шестирічною дочкою Віллоу і однорічним сином Джеймсоном.

Зараз ви читаєте новину «Джулії Робертс виповнюється 51: цікаві факти про голлівудську актрису». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі