четвер, 10 липня 2014 09:44

Аксьонов обізвав Джемілєва диверсантом

Аксьонов обізвав Джемілєва диверсантом
Фото: uapress.info

Постанову про заборону в'їзду на територію Криму для голови Меджлісу Рефата Чубарова і національного лідера кримських татар Мустафи Джамілєва можуть переглянути.

Однак для цього ще нема підстав, так вважає самопроголошений прем'єр-мністр Криму Сергій Аксьонов.

"Ви знаєте, переглянуте в нашому житті може бути все, що завгодно, якщо до цього є доцільність, необхідність і ми бачимо, що такий перегляд дасть позитивні плоди, в тому числі і для наших відносин" - сказав він.

Але "Поки що ми ж бачимо, що той же Мустафа Джемілєв не перемінив риторику, у нього повне підпорядкування західним спецслужбам, в основному американським. У нього є чітко поставлені завдання. Нам тут диверсанти, на мій погляд, не потрібні, так що нехай ці диверсанти знаходяться там, де вони хочуть вести свою діяльність, на території України, я так розумію".

Нагадаємо, що кримська "влада" не пустила на півострів Рефата Чубарова, коли той повертався з виїздного засідання Меджлісу. Воно відбувалося у Херсонській області 4-5 липня.

 

Зараз ви читаєте новину «Аксьонов обізвав Джемілєва диверсантом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі