середа, 06 червня 2007 16:57

Знімуть продовження "Трьох мушкетерів"

  Михайло Боярський із дочкою Лізою та дружиною Ларисою вдома в Санкт-Петербурзі
Михайло Боярський із дочкою Лізою та дружиною Ларисою вдома в Санкт-Петербурзі

15 червня в Одесі починає зйомки фільму "Пригоди мушкетерів. Скарби Мазаріні" режисер Георгій Юнгвальд-Хількевич, 72 роки. Виконавці головних ролей будуть ті ж самі, що у трьох попередніх стрічках про мушкетерів, знятих на Одеській кіностудії. Д"Артаньян — 57-річний Михайло Боярський, Портос — 66-річний Веніамін Смєхов, Араміс — 59-річний Ігор Старигін. Атоса зіграє 61-річний Валентин Смирнитський.

Сценарій четвертої частини пригод мушкетерів Юнгвальд-Хількевич написав разом з одеським сценаристом Юрієм Бліковим. У ньому мушкетери після смерті потрапляють до чистилища. Звідти дивляться, як їхні діти шукають скарби кардинала. Один із нащадків гине, і Д"Артаньян просить Бога хоч на добу повернутися на землю.

— Стрічка за розмахом і подачею має переплюнути не менш відому "Матрицю", — хвалиться Юнгвальд-Хількевич.

— Мушкетери, які повернуться з того світу, проходитимуть крізь стіни, переміщуватимуться в часі, матимуть дар ясновидіння.

Кошторис стрічки більше $5 млн. Гроші дали засновник мережі ігрових закладів "Вулкан", московський бізнесмен Юрій Чамін та мобільний оператор "Білайн".

Спочатку фільм зніматимуть в Одесі, потім у Львові та Санкт-Петербурзі.

Стрічка має переплюнути "Матрицю"

Доньку Д"Артаньяна Жаклін гратиме 19-річна румунка Лянке Гриу, студентка ВДІКу. Спочатку цю роль спонсори пропонували 21-річній доньці Михайла Боярського Лізі. Але актриса буде задіяна в іншому фільмі "Адмірал Колчак". Потім роль запропонували "прекрасній няні" Анастасії Заворотнюк.

— Але у неї високий гонорар — 5 тисяч доларів за знімальний день, — пояснює режисер. — Ми не зможемо їй cтільки заплатити. Боярський і то бере за день 3 тисячі доларів. У нас на нього найбільша ставка.

У картині звучатимуть пісні композитора Максима Дунаєвського і поета Карена Кавалеряна. Співатимуть їх Д"Артаньян, Людовик XIV, якого зіграє Дмитро Харатьян, і син Араміса — Антон Макарський.

Сина Портоса гратиме ведучий російської телепрограми "Окна" Дмитро Нагієв.

Прем"єра четвертої частини "Мушкетерів" пройде в лютому наступного року. Також митці створять трисерійну телеверсію стрічки.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть продовження "Трьох мушкетерів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі