четвер, 04 травня 2006 19:45

Зустріч із Брюсом Віллісом

"Кінопобачення "(Date Movie)   *    
       

Комедія.  США, 2006 рік, 83 хв. Реж. Ерон Зелтцер. У ролях: Елісон Ганніґан, Адам Кембелл, Тоні Кокс, Фред Віллард, Едді Ґріффін, Софі Монк.

Після перегляду цієї стрічки складається враження, що меж людської дурості чи несмаку таки нема. Це черговий альманах пересміювань класичних і сучасних стрічок: від фільмів 50-х років минулого століття до найсучаснішого "Кінґ Конґа" (загалом близько 40 назв). Однак "Кінопобачення" викликає тільки відчуття гидливості й нудоти. Невипадково у сумнозвісному Інтернет-списку найгірших фільмів bottom 100 ("дно 100") стрічка, яка вийшла на світові екрани в лютому-березні, вже встигла посісти 57-ме місце.




"16 кварталів" (16 Blocks)  ****

        

Кримінальна драма / трилер США — Німеччина, 2006 рік, 105 хв. Реж. Річард Доннер. У ролях: Брюс Вілліс, Мос Деф, Дейвід Морз, Дженна Стерн, Кейсі Сандер.


Головний герой нового фільму Річарда Доннера — визнаного класика розважального кіно ("Омен-Знамення", "Супермен", "Смертельна зброя") — підтоптаний поліцейський із відтінком безпробудної пиятики на обличчі. Він отримує завдання: відконвоювати до суду важливого свідка. Для цього поліцейський має за 118 хвилин у години пік проїхати 16 кварталів Нью-Йорка.

Роль пропащого копа грає 50-річний Брюс Вілліс. Колись за такий самий екранний час він міг урятувати все людство. Тепер йому ледь-ледь вдається зберегти одне людське життя і свою безсмертну душу заразом. Те, як він це робить, не може не викликати поваги.


Від редакції. Оцінки біля жанрового визначення стрічки виставлено за шестибальною системою із використанням півбала. Вони відбивають особистий погляд автора.

Матеріал підготовлено за сприяння мережі "Кінопалац".

Зараз ви читаєте новину «Зустріч із Брюсом Віллісом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі