вівторок, 29 грудня 2009 19:57

Віра Брежнєва побила рекорд Тіни Кароль

26 грудня у столичному Палаці спорту відбувся гала-концерт  "Фабрика зірок-3". Квитки коштують 80–950 грн. Запис покажуть новорічної ночі на Новому каналі.

У коридорі Палацу спорту продають плакати, календарики, футболки з портретами "фабрикантів".

— Дайте нам дві футболки зі Стасом Шуринсом, — двоє дівчат років 14 простягають продавщиці 240 грн. Вона віддає їм покупку в поліетиленовому пакеті.

— Чиї товари найкраще розходяться, той і переможе, — каже. — Сьогодні продала кілька десятків предметів із братами Борисенками, Стасом Шуринсом та Євою Бушміною. Купують їхні фанатки-дівчатка. Старші не беруть, їх такі розваги не цікавлять.

У залі майже немає вільних місць. Серед глядачів багато підлітків.

На сцену виходить 27-річна Віра Брежнєва. 10 днів тому вона народила дитину. Її прес-секретар заявила, що у співачки хлопчик. Але минулого тижня донька артистки 8-річна Софія розказувала однокласникам, що в неї народилася сестричка Сара. Спілкуватися з журналістами Брежнєва відмовляється. На репетицію, яка розпочалася о 15.00, приїхала вранці, коли інших артистів іще не було. На концерт з"явилася за 10 хв. до початку.

Співачка у вільному жовтогарячому сарафані, в босоніжках на високих підборах. Із чотирма "фабрикантками" виконує пісню "Я не играю". Під час виступу задирає сукню так, що видно чорні труси.

— Після народження дитини я рік у форму входила, а вона через тиждень он як виглядає, — каже викладачка столичного вузу Катерина Павленко, 39 років. Вона прийшла з донькою 18-річною Лідією.Її фігура за час вагітності зовсім не змінилася, навіть розтяжок немає. Торік усіх здивувала Тіна Кароль. Вона вийшла на сцену через місяць після народження сина Веніаміна. Брежнєва побила цей рекорд.

— Девчонки, вы все такие хорошие, — каже "фабриканткам" Брежнєва. — Я регулярно смотрю "Фабрику звезд", поэтому в курсе всех новостей. В новом году хочу вам всем пожелать большой любви.

Ведучий 35-річний Андрій Доманський пропонує їй келих шампанського.

— Я не пью и пить не буду, — відмахується артистка. — Через час у меня следующие съемки.

У залі сидить нардеп-"регіоналка" Ірина Бережна, 29 років. Вона прийшла на концерт сама. Виступають Потап і Настя Каменських. Співачка погладшала. У залі її називають товстухою.

Після виступу розлючену Анастасію біля машини знімають кілька фотографів.

— Отстаньте, — каже одному з них. — Достали уже.

Жбурляє в нього мандарин, який почала була чистити. Але не влучає.

За перемогу в проекті "Фабрика зірок-3" змагаються вісім фіналістів. Переможця оголосять новорічної ночі. Можливо, Костянтин Меладзе підпише з ним контракт.

Святослав Вакарчук упав у яму

Наступного дня на фінальному концерті "Фабрики зірок-3", який транслювали у прямому ефірі Нового каналу , лідер гурту "Океан Ельзи" 34-річний Святослав Вакарчук зі сцени упав у яму.

На репетицію перед концертом Святослав не прийшов.

— Ми поверталися з гастролей, наш літак мав приземлитися в Борисполі о 16.00, але запізнився на кілька годин, — каже він.

На сцені Вакарчук разом з фабрикантками 20-річною Ерікою та Іриною Крістініною, 25 років, виконав пісню "Я так хочу".  Робить крок назустріч глядачам і по пояс провалюється в яму перед сценою. Підтягується на руках і вилазить.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва побила рекорд Тіни Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі