середа, 30 грудня 2009 17:16

Вакарчук роздаровує пісні

— А мене з Новим роком Вакарчук привітав, — каже 25-річний програміст Андрій Зелений. Він має власну сторінку в інтернет-спільноті "В контакті". Серед його віртуальний друзів — лідер гурту "Океан Ельзи" 43-річний Святослав Вакарчук. — Прислав нову пісню Dolce Vita й написав: "Веселих свят!". Друзі розповідають, він усіх так привітав. Кльовий мужик і без понтів.

Dolce Vita — друга пісня з альбому, який гурт "Океан Ельзи" видасть навесні наступного року. Його назва поки що не відома. Місяць тому музиканти презентували композицію "Я так хочу". Виклали її для безкоштовного копіювання на своєму сайті. Там можна скачати й Dolce Vita. Кажуть, безкоштовно поширювати пісні гурт змусили пірати. В листопаді хакери по 16 грн продавали нові твори "Океану Ельзи" через Інтернет.

— Мені не жалко віддавати наші пісні, — каже Вакарчук. — Але я не сидітиму склавши руки, доки хтось на мені заробляє. Це свинство.

Музиканти не рекомендують скачувати піратські записи, бо вони поганої якості. Радять замовляти на їхньому сайті. Вакарчук обіцяє й надалі безкоштовно викладати нові пісні.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук роздаровує пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі