понеділок, 16 лютого 2009 17:07

Юрій Фальоса хвалить тріо "Закльопки"

Автор: фото надане прес-службою Першого національного каналу
  Співачка Світлана Лобода виконує пісню Be my Valentine у півфіналі національного відбору Євробачення
Співачка Світлана Лобода виконує пісню Be my Valentine у півфіналі національного відбору Євробачення

Тиждень тому на Першому каналі відбувся півфінал національного відбору Євробачення-2009. Із 31 учасника журі обрало 15 фіналістів. Їхні імена не повідомляють, хоч учасники знають результати.

Від участі відмовився 44-річний Олег Скрипка.

— Коли подавалася заявка від гурту "Воплі Відоплясова", я був за кордоном, — каже він. — Естради повно скрізь, а Європі потрібна екзотика. Але цього року ми на Євробачення не поїдемо, бо зараз це накладно.

У Світлани Лободи, 26 років, у півфіналі зламався мікрофон. Співачка 10 хв. мовчала, доки налаштували техніку. Під пісню "Be My Valentine" станцювала кілька акробатичних па і виконала соло на барабанах, обмотаних бульварними газетами.

— На промо-тур і шоу потрібно 1,5 мільйона доларів, — міркує один із продюсерів співачки Олександр Ширков. — Не знаю, чи зможе наша компанія вкласти в Лободу такі гроші.

Шість проектів продюсера Юрія Нікітіна відмовилися від участі в конкурсі на користь сьомого — дуету "НікітА".

— Усі чекають, що ми з Юлею Кавтарадзе вибіжимо на сцену голими і почнемо займатися сексом, — сміється 23-річна Даша Астаф"єва. — Ми, звичайно, дівчата без комплексів, інакше не знімалися б для журналу Playboy. Але на Євробаченні не роздягатимемося. Виступимо серйозно, як дует України та Грузії.

Дівчатам допомагає Сердючка — Андрій Данилко, 35 років. 2007-го на Євробаченні в Гельсінкі він зайняв друге місце.

— На півфінал Сердючка приїхати не могла, бо виступала на ювілеї Бориса Моїсеєва в Кремлі. Але слала нам підбадьорливі есемески, — кажуть дівчата.

Жіноче тріо "Гарячий шоколад" на шляху до Євробачення підтримує співачка Тіна Кароль, 24 роки. 2006-го в Афінах вона посіла сьому позицію.

— Дала нам свій мікрофон, — хваляться дівчата.

У Лободи зламався мікрофон. Вона 10 хвилин мовчала

Гурт "Гарячий шоколад" утворився приблизно рік тому.

— Продюсер Дмитро Клімашенко пропонував і мені спробувати себе. Я працювала піджейкою в нічному клубі "Арена". Танцювала на сцені в коротких шортах і колготках у сіточку. До мене підійшов якийсь мужик і запевнив, що я класно впишусь у формат нової групи, — розповідає 21-річна студентка Анна. — Сказав, що її створюють під солістку. Начебто її багатий друг дав Дімі бабла для розкрутки, бо Діма власні кошти в зірок не вкладає. За контрактом працювати треба було шість днів на тиждень. Їздити на корпоративи, в сауни, кабаки. Квартиру для нас знімали б, годували, одягали, тому платити обіцяли лише по 100 доларів на місяць. Я відмовилася.

Учасниці конкурсу "Нова хвиля-2008" тріо "Закльопки" самі написали пісню для Євробачення.

— З усіх "Закльопки" найбільш професійні, — хвалиться продюсер Юрій Фальоса, 46 років. — Світлана Лобода дивує хіба тілом та епатажем. Для Європи цього замало.

Раніше фаворитами вважали дует Потапа й Насті Каменських. Але вони відмовилися від участі в конкурсі через кризу. Віталій Козловський теж в останній момент вирішив не подавати заявку.

— Потап вважає, що цього року перемога Україні не світить. А повертатися без першого місця не хоче, — говорить менеджер дуету Олена Сохацька. — Минулого року їм пропонували поїхати від Росії, але вони відмовилися. Можливо, представлятимуть Україну 2010-го.

Від Франції на конкурс їде Патрісія Каас. Нідерланди представлятиме чоловіче тріо De Toppers, Білорусь — співак Пьотр Єфімов.

Конкурс відбудеться в Москві 16 травня.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Фальоса хвалить тріо "Закльопки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі