пʼятниця, 26 жовтня 2012 00:30

"У неї 4-річний син. Йому згодом доведеться показати фільм"

Автор: фото надане компанією Highlight Pictures
  Київські актори Анна Сирбу та Микола Коваль грають сцену пристрасті на зйомках фільму Олега Борщевського ”Німфо”
Київські актори Анна Сирбу та Микола Коваль грають сцену пристрасті на зйомках фільму Олега Борщевського ”Німфо”

— Наташа, проведи нежно по ее ногам и с поцелуйчиками по шее оттолкни Аню на постель, — режисер 38-річний Олег Борщевський пояснює двом напівоголеним акторкам сцену кохання. 18 жовтня у столиці відбувся третій — він же останній — знімальний день еротичного короткометражного фільму "Німфо".

Героїня стрічки переноситься у просторі завдяки оргазму. Після любощів із різними партнерами жінка прокидається у полі, на залізничній колії, даху, мосту чи на заводі. Останні сцени знімають на однокімнатній квартирі. Її винайняли на добу в центрі столиці.

— Власник квартири нервував. Боїться, усі дізнаються, що в нього знімають порнуху, — каже продюсер стрічки Микола Базанов, 26 років. — Фільм є порнографічний, якщо у кадрі крупним планом показують статеві органи. "Німфо" — не порно. Це еротична драма, а сцени кохання — художній засіб. Акторці було важко оголюватися на початку. За три дні до зйомок вона хотіла відмовитися. У неї 4-річний син. Йому згодом доведеться показати фільм. На екрані мама займається сексом з одним чуваком, тут з іншим, а ще з чувіхою. Така-от мамина робота.

Головна роль дісталася акторці театральної компанії "Бенюк і Хостікоєв" Анні Сирбу, 32 роки.

— Не було страшно, але хвилювалася, — широко усміхається вона. Вбрана у блискучу червону сукню до колін і розстебнутий чорний плащ. — Зазвичай граю "рокових женщін". Моя перша велика роль у кіно — коханка головного героя у серіалі "Колишня". Партнер по фільму одного разу сказав: "Анічка, ти шось знаєш, бо так правдиво граєш". Не мала такого досвіду в житті. Це все уява актора. Граю любов. Жінки по-різному проявляють свої почуття. Героїня у "Німфо" отримала такий дар, що вважає прокляттям. Доки не зустрічає кохання.

— Тишина, приготовились. Мотор? Ты готов? — запитує режисер Олег Борщевський у звукооператора.

— Сейчас. Батарейки сели, — огрядний чоловік перевіряє однією рукою радіоприймач. В іншій тримає над головою акторки "журавель" — стійку-подовжувач із мікрофоном.

— Стоп. Тогда пока снимем моменты без слов, — режисер вирішує допрацювати сцену на прийомі у психолога. Акторка дивиться у бік вікна. Там за сценарієм має стояти лікар і говорити про причини її надмірного статевого потягу. В цей час героїня Сирбу обпирається на диван, погладжує свої коліна.

Із ванни виходить московська акторка Наталія Варшона, 25 років. Чорнява дівчина сама собі нанесла грим. Вбрала чорно-бежевий комплект білизни, чорні панчохи, накинула бежеве пальто, взула туфлі на шпильках. Вона гратиме коханку головної героїні.

— Тяжело было найти вторую актрису, — каже пошепки Борщевський оператору. — На кастинг приходит одна девочка. Спросили, готова ли она сняться в эротическом фильме. Говорит, что опыта с девушкой у нее не было, а вот втроем пробовала. Мы не взяли ее, слишком молодая для роли.

— Я cама с нее снимаю туфли? — запитує Наталія Варшона. — Может, начать не с кровати, а возле стенки ее поцеловать? У героини с девушкой это первый раз. Она волнуется. Если она будет на постели ждать, это уже другой жанр, а не эротическая драма.

Бюджет "Німфо" становить $13 тис. Фільм повезуть на міжнародні кінофестивалі. Якщо проект буде успішний, із короткого метру розвинуть повнометражну стрічку.

5

сцен кохання зняли для 17-хвилинного фільму "Німфо".

 

Зараз ви читаєте новину «"У неї 4-річний син. Йому згодом доведеться показати фільм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі