четвер, 13 вересня 2007 17:01

Режисер Алан Бадоєв підстриг групу "Алібі"

Київська група "Алібі" у новому кліпі "Мелодия дождя" змінила свій образ. Сестри Аня та Аліна Завальські співатимуть сумну ліричну пісню в чоловічому одязі. Зняв відео київський режисер Алан Бадоєв, 26 років, за понеділок та вівторок у київській студії "Укрнаучпопфільм".

— Кліп буде чорно-білий, ми давно мріяли про такий, — каже "ГПУ" 23-річна Аліна. — Адже сьогодні це дуже модно. Та ще й сексуально, коли жінка одягнута в чоловічий одяг. Я написала музику до пісні, а моя 25-річна сестра Аня придумала слова. Ця пісня увійде до нашого четвертого альбому. Видати його плануємо в листопаді цього року. Назви ще не придумали.

Вбрання співачкам обирала стиліст Ольга Навроцька. Спочатку дівчата знімалися в чорних вовняних брючних костюмах, тонких шовкових сорочках та кедах. Потім танцювали в сірих майках і шортах із нової лінії одягу Ольги Навроцької. На майках зображений герб — щит, який з обох боків підтримують два тигри. А для третього виходу сестри Завальські знову одягли брючні костюми. Аня накинула чорну чоловічу куртку, Аліна — плащ.

У кінці ліричної пісні є програш у стилі R&B, під час якого Аня і Аліна танцюють разом із балетом.

— Зазвичай ми працюємо з київським балетом "Фрідом", — каже Аліна. — Та для цього кліпу Алан запропонував підібрати нові обличчя. Тож підтанцьовував артисткам балет "Турбо".

— Найсерйозніше наше перевтілення — нові зачіски, — каже Аня "ГПУ", поки перукар Сергій Троско поправляє їй волосся. — У мене було волосся до плечей, і його відрізали. А в Аліни волосся було до талії, а тепер стало до плечей.

— Аня завжди була "пацанкою", тож у такому стилі сестра почуває себе ліпше за мене, — розповідає Аліна. — А я з дитинства намагалася виглядати жіночно. Приміряла гарні мамині сукні та черевики. Відтепер на деякі свої концерти ми будемо одягати чоловічий одяг.

На зйомках постійно були батьки співачок — мама Альбіна й батько Олександр Завальський, який продюсує дівчат.

— У кліпі є епізод, де вони танцюють під дощем, — розповідає Альбіна Олексіївна. — Тож Аню, Аліну і балет мали на зйомках полити водою зі шланга. Але напередодні дівчата простудилися на гастролях. Тож ми з Аланом вирішили, що "під дощем" буде лише балет. Мені їх було шкода, тож я весь час намагалася напоїти танцюристів чаєм.

Відео "Мелодия дождя" покажуть у кінці вересня.

Зараз ви читаєте новину «Режисер Алан Бадоєв підстриг групу "Алібі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі