четвер, 30 червня 2011 05:15

Помер Пітер Фальк

  Американський актор Пітер Фальк страждав від хвороби Альцгеймера
Американський актор Пітер Фальк страждав від хвороби Альцгеймера

23 червня помер американський актор 83-річний Пітер Фальк. Прославився роллю поліцейського Коломбо в однойменному серіалі. Грав його 35 років поспіль.

У 3-річному віці через злоякісну пухлину Фальку видалили праве око. Все життя носив скляне. Знявся у 44 стрічках. На початку 1960-х його номінували на премію "Оскар".

— У Пітера був величезний діапазон ролей — від комедійних до драматичних, — каже режисер 75-річний Вільям Фрідкін. — Він легко міг розбити серце глядача або примусити його сміятися.

Із дружиною Еліс Мейо удочерив двох дівчат.

— Старша Кетрін працює приватним детективом, молодша Джекі викладає в університеті, — розповідає товариш актора Девід Голді, 65 років. — Із доньками у Пітера були непрості стосунки. Вони згадували про батька, лише коли потребували фінансової допомоги. Спілкуватися з ними він припинив, коли одружився вдруге з актрисою Шер Деніс.

— Шер примусила його підписати документи, які роблять її головною спадкоємницею, — говорить 39-річна Кетрін. — У нього тоді вже розвинулася хвороба Альцгеймера. Тато трусився, часто втрачав пам'ять. Ми з сестрою подали позов до суду.

Зараз ви читаєте новину «Помер Пітер Фальк ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі