вівторок, 26 березня 2019 06:35

Назвали найкращу пісню минулого року

Назвали найкращу пісню минулого року
Співачка Maruv отримала чотири премії YUNA. Фото: facebook.com

"Найкращою піснею" назвали хіт "Пла­кала" гурту "Казка". Отримала премію "Юна".

8-ма церемонія пройшла у столичному палаці мистецтв "Україна".

— Премія "Юна" була і залишається найоптимальнішим зрізом процесів, що відбуваються в українському шоу-­бізнесі, — каже музичний критик Ігор Панасов, 43 роки. — Списки номінантів дають уявлення про динаміку поп-сцени і її найяскравіші події та героїв. Щоправда, левова частка членів журі, яка працює на радіостанціях або менеджерами популярних артистів, має туманне уявлення про незалежні проекти. Голосує за найбільш помітне, успішне та зрозуміле. Саме тому в головних номінаціях "Юна" майже неможлива перемога виконавця, який робить сильну музику, але нерозкручений як публічна особа.

Найбільше нагород здобула співачка 27-річна Ганна Корсун, яка виступає під псевдонімом Марув. Перемогла в чотирьох номінаціях: "Відкриття року", "Найкращий дует" із гітаристом і ді-джеєм Михайлом Бусіним, "Найкращий електронний хіт" і "Найкраща пісня іншою мовою" — за композицію "Дранк ґрув". Кліп на трек зібрав понад 90 млн переглядів.

Найкращим виконавцем 2018 року журі премії назвало 32-річного Дмитра Монатіка, а найкращою виконавицею — Джамалу, 35 років. Загалом на церемонії відзначили лауреатів у 16 номінаціях.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращу пісню минулого року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі