пʼятниця, 10 листопада 2017 06:55

На поїздку кожен артист витратив 120 євро

На поїздку кожен артист витратив 120 євро
Кожен артист витратив 120 євро. Фото - youtube

— Приїхали й перше, що побачили — російський прапор. Сказала своїм не виходити з автобуса, — розповідає художній керівник ансамблю "Народна криниця" 52-річна ­Ольга ­Синиця з Ніжина на Чернігівщині. Приїхали на гастролі до чеської столиці Праги. Мали виступити в місцевому університеті, за контрактом.

— На табличці: "Російський науково-культурний центр". Ми туди навіть не заходили. Розвернули автобус, і додому, в Україну. Винні організатори гастролей. Умови проживання й харчування не відповідали прописаним у контракті. В готелі суцільні протяги, зранку давали схожу на "мівіну" вермішель. Хоча на поїздку кожен артист витратив 120 євро, — про­довжує Ольга Синиця.

— До Чехії для участі в міжнародному фестивалі нас запросило львівське об'єднання "Галицька муза". Усе обговорили та проплатили. Перед тим, як почати працювати з цією фірмою, читала про неї хороші відгуки. Усе було нормально, навіть із Чернігівської області колективи з ними їздили. Чому нас так підставили, пояснити не можу.

Після відмови українських артистів давати концерт на сторінці російського центру науки й культури в Празі написали: "Виступ скасували в останній момент через раптове захворювання учасників колективу, викликане ураганом, що був у столиці Чехії 29 жовтня".

Ансамбль "Народна криниця" діє 35 років. Виконують лише українські пісні. Виступають у зоні АТО.

Зараз ви читаєте новину «На поїздку кожен артист витратив 120 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі