вівторок, 21 листопада 2006 15:39

На концерті "Арії" співали гімн України

Московська рок-група "Арія" виступила в столичному "Палаці спорту". Музиканти жили в готелі "Санкт-Петербург", їли в ресторані "Шоколад". Їздили на синьому автобусі "мерседес".

Перед концертом публіка виконала український гімн і хіти групи. Нову програму "Армагедон" гурт уже відіграв у Криму та на сході України.

— Тут мене завжди зустрічають, як рідного. Хоча сам я росіянин і патріот своєї країни, — розповідає "ГПУ" 44-річний вокаліст гурту Артур Беркут. Він народився в Харкові. Туди на гастролі приїхали його батьки, артисти московського цирку. — Родичів якихось тут маю. Але ніколи з ними не спілкувався. Пісні українські люблю. "Червону руту" співаю, коли посуд удома мию.

Чотири роки тому з "Арії" пішов вокаліст Валерій Кіпєлов, 48 років. Він створив власну групу "Кіпєлов".

— Ми запрошували Валерія на двадцятиріччя групи. Але він не прийшов, — каже Беркут. — На концерти його групи не ходимо. Хіба на відео іноді дивимося.

Зала Палацу спорту була заповнена вщерть.

— А от на гастролях у німецькому місті Маґдебурґ на наш виступ не продали жодного квитка, — пригадує вокаліст. — Ми 40 хвилин грали в порожній залі перед німецьким менеджером. А потім він сказав: "Добре, забирайте свій гонорар".

Останній концерт українського туру "Арія" дає сьогодні у львівському цирку.

Зараз ви читаєте новину «На концерті "Арії" співали гімн України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі