вівторок, 25 липня 2017 05:11

На концерт "Депеш мод" дехто намагався прорватися силою

Автор: www.zefir.ua
 

35 тис. глядачів відвідали концерт британського гурту "Депеш мод" на НСК "Олімпійський" у Києві. Біля стадіону фанати групи почали збиратися з 10:00.

Квитки коштували 900–6000 грн. Перед початком концерту їх продавали за 8000 грн. У столиці Білорусі Мінську 17 липня шоу "Депеш мод" відмінили через хворобу вокаліста гурту 55-річного Девіда Гаана. В Києві білоруси могли потрапити на концерт за своїми квитками, доплативши 100 грн. Перед початком заходу на вході до "Олімпійського" черга розтягнулася на 3 км — погано працювали сканери. Пропуск глядачів на арену тривав понад 3 год. Дехто намагався прорватися силою.

"Депеш мод" вийшли на сцену о 21:00. Концерт транслювали на екрані 20 на 60 м позаду музикантів. Виконали 22 композиції. Крім хітів із дев'яти попередніх платівок, заспівали п'ять пісень з останнього альбому "Спіріт" — "Дух".

Критики назвали його найзаполітизованішим у дискографії "Депеш мод". Музиканти зізналися, що написали альбом під враженням від війни на Близькому Сході, в Україні, виборів у США. На пісні "Де революція?" українські фани "Депеш мод" підняли плакати з написом "Революція тут".

"Захрип, оглух і вперше з 2012 року порвав одяг під час танців. А збирався сидіти й спокійно пити пиво — але це не з "Депеш мод". Вони не виступають, а кидають себе до ніг публіки. Не концерт, а легке приємне божевілля", — написав на сторінці у соцмережі Артем Кузьменчук, 31 рік, після концерту.

Київ — 30-те місто у світовому турі "Депеш мод".

Зараз ви читаєте новину «На концерт "Депеш мод" дехто намагався прорватися силою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі