вівторок, 25 травня 2021 02:28

Виділитися з натовпу: яскраві ідеї подачі літніх ягід
9

Закуски до столу: як апетитно скласти фрукти і ягоди
Фото: idei-dekoru.com
Закуски до столу: як апетитно скласти фрукти і ягоди
Закуски до столу: як апетитно скласти фрукти і ягоди
Закуски до столу: як апетитно скласти фрукти і ягоди
Закуски до столу: як апетитно скласти фрукти і ягоди

Здивувати гостей можна не тільки готовою стравою, а й красивою подачею фруктів. Зараз це ціле мистецтво під назвою карвінг. Професіонали створюють мистецькі шедеври, що викликають захоплення всіх гостей. Працювати з фруктами і ягодами непросто, щоб вони не пустили сік або не обвітрилися.

У галереї показані найпростіші варіанти того, як подати фрукти красиво до солодкого столу або винам на вечірці. Для фруктового шедевра можна використовувати велике плоске блюдо, піднос, спеціальну багатоярусну підставку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апетитні полуничні десерти: як швидко зробити вражаючий тарт

Розкласти фрукти можна шарами по колу або викласти трикутниками. Виноград відокремити від гілочки, залишивши тільки ягоди.

Нарізати кавун, диню, ананас потрібно рівними пластинами. На блюді вони повинні розташовуватися з нахилом в один бік. Полуниця виставляється на блюдо з хвостиками, щоб гостям зручніше було брати ягоду в руку, і розташовуватися ягоди повинні однаково.

Український кулінар та блогер Євген Клопотенко не перестає дивувати підписників своїми гастрономічними експериментами. На цей раз приготував зефір з полуницею та кінзою.

"Зефір з полуницею та кінзою - доволі незвичне, але дуже круте поєднання. Виявилося, багато людей вважають, що зефір в процесі приготування потрібно запікати. Але все набагато простіше. Якщо хочете приготувати найсмачніший зефір у вашому житті, то зараз я вас навчу", - сказав Клопотенко.

Зараз ви читаєте новину «Виділитися з натовпу: яскраві ідеї подачі літніх ягід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі