Багато хто вважає салат легкою стравою, у приготуванні якої не потрібно дивитися ні на які рецепти. На практиці, фантазія закінчується на другій страві. Варіант покласти все, що є в холодильнику, не завжди підходить. Не всі продукти добре між собою поєднуються. Наприклад, тунець смачним виходить із помідорами та вареними яйцями. Інгредієнти простіта їх мало, але смак виходить повноцінним.
Інгредієнти:
Консервований тунець - 200 г
Яйця - 2 шт
Помідори - 2-3 шт
Салатне листя - 6 шт
Оливкова олія - 2 ст. л
Сіль, перець - за смаком
Приготування:
Відваріть яйця. Можна використовувати і перепелині - їх потрібно більше 8-10. Яйця охолодіть і очистіть. Розріжте на чотири частини (перепелині - наполовину).
Промийте салатні листя і помідори. Просушіть на кухонному або паперовому рушнику.
Помідори поріжте часточками. Якщо це черрі, то розріжте їх навпіл.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат з яйцем і соняшниковим насінням присмачують курагою
Промийте або очистіть цибулю. Поріжте їх тонкими півкільцями.
На тарілку викладіть салатне листя. Викладіть з банки тунець, потім - часточки помідорів.
Поперчіть, посоліть та полийте оливковою олією. Зверху посипте порізаною цибулею.
Коментарі