середа, 16 листопада 2016 16:50

В молочний суп кладуть консервовану кукурудзу та горох
9

Фото: andychef.ru

Овочевий суп виходить наваристим і без м'яса. В ньому багато інгредієнтів, які разом дають неповторний аромат. Завдяки борошну він виходить густим, а від молока - з вершковим присмаком. Він незвичайним не тільки через білий колір, а й завдяки консервованим горошку та кукурудзі. Вони дають солодку смакову нотку.

Інгредієнти:

Цибуля - 1 шт.

Селера - 1 стебло

Часник - 2-3 зубчики

Морква - 0,5 шт.

Борошно - 1 ст.л.

Картопля - 2 шт

Молоко - 300-400 мл.

Горох - 2 ст.л.

Кукурудза - 300 г

Приготування:

Дрібно поріжте цибулю, селеру, часник, моркву і картоплю.

У великій каструлі нагрійте оливкову олію. Киньте цибулю, часник і селеру. Обсмажуйте 5 хвилин, до появи золотистої скоринки.

Через 3 хвилини додайте моркву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суп-пюре із запеченої моркви варять з тертим імбирем

Коли овочі зовсім вже підрум'яняться, висипте борошно і добре перемішайте.

Залийте молоком і доведіть до кипіння. Як тільки суміш закипіла - додаємо картоплю і варимо на середньому вогні до готовності.

За хвилину до цього висипте кукурудзу і горох. Це можуть бути як морожені, так і консервовані.

Зараз ви читаєте новину «В молочний суп кладуть консервовану кукурудзу та горох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі