понеділок, 14 листопада 2016 12:43

Суп-пюре із запеченої моркви варять з тертим імбирем

Суп-пюре із запеченої моркви варять з тертим імбирем
Фото: racionika.ru

Густий суп із запеченої моркви зігріває в холодну погоду. В ньому поєднується солодкуватий смак та гостра нотка імбиру. Ароматним суп виходить завдяки каррі та сушеному базиліку. Більше спецій - більше смаку і аромату.

Інгредієнти:

3 великих моркви

1 помідор

1 цибулина

4 зубчики часнику

1,5 ч. л каррі

сушений базилік або інші трави

1 ч. л подрібненої на тертці імбиру

сік 1/2 лимона

1,5-2 склянки гарячої води

сіль, перець за смаком

рукола або інша свіжа зелень

Приготування:

Поріжте моркву кільцями, помідор і цибулю на чотири частини.

Порізані овочі та часник змастіть невеликою кількістю олії. Викладіть на деко і посипте каррі та сушеним базиліком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вершковий суп-пюре варять з гарбуза

Запікайте при 180 ˚ С близько 20 хвилин, поки морква не стане м'якою.

Запечені овочі відправте в блендер разом гарячою водою, соком половинки лимона, подрібненим імбиром і карі.

Подрібніть до однорідного пюре, додавши сіль і перець за смаком.

Для більш багатогранного смаку додайте в тарілки з супом свіжу зелень

Зараз ви читаєте новину «Суп-пюре із запеченої моркви варять з тертим імбирем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі