середа, 07 грудня 2016 16:40

У морозиво з хурми та яблук додають лимонний сік

У морозиво з хурми та яблук додають лимонний сік
Фото: ivona.bigmir.net

Фруктове морозиво роблять з хурми та яблук. З них вижимають сік і заливають у спеціальні форми. У кожне вставляють палички, щоб було зручно їсти. Виходить настільки смачний десерт, що його важко відрізнити від магазинного. Хоча ні, можна відрізнити. У продажі такого не буває.

Інгредієнти:

стигла хурма 8 шт.

яблука 2 шт.

сік одного лимона

рідкий мед 1 ст.л.

Приготування:

Яблука і хурму помити. Вичавити з них сік соковижималкою.

Читай також: У смузі з хурми та апельсинів додають корицю

Додати лимонний сік і мед, добре перемішати.

Перелити в формочки для морозива і поставити в морозильну камеру.

Перед тим, як виймати морозиво, потрібно заздалегідь дістати формочки з холодильника, щоб дати фруктовому льоду трохи відтанути.

Зараз ви читаєте новину «У морозиво з хурми та яблук додають лимонний сік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі