субота, 28 травня 2016 17:37

У літній десерт "Квіти в горшку" додають морозиво
10

Фото: sites.google.com

Літом хочеться скуштувати чогось незвичайного. Особливо в жаркий день. У цьому десерті поєднане шоколадне печиво, ніжний бисквіт та освіжаюче морозиво. Вигляд має квіткової композиції. На нього приємно дивитися та їсти.

Інгредієнти:

бісквітний торт

морозиво

печиво шоколадне

коктельна паличка

1 пакетик желатинових черв'яків

глиняні горщики для горщики

Приготування:

Бісквіт порізати на шматки приблизно сантиметрової товщини. Покласти їх у вимиті і висушені квіткові горщики.

Трубочку відрізати на сантиметр нижче висоти горщика. Прикріпити по центру горщика.

Покласти морозиво та желатинові черв'яки в горщик навколо трубочки.

Поставити їх в холодильник, що б морозиво захололо.

У кухонному комбайні або пластиковому пакеті качалку подрібнити печиво.

Читайте також: Трюфелі з йогурту і білого шоколаду начинають полуницеюНим посипати зверху морозиво.

Вставити квітка в соломку і ретельно присипати "землею".

Зараз ви читаєте новину «У літній десерт "Квіти в горшку" додають морозиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі