четвер, 07 березня 2024 14:10

Три продукти, які збережуть яскравий колір борщу

Три продукти, які збережуть яскравий колір борщу
Червоний борщ. Фото: Pinterest

Борщ - це традиційна українська страва, яку кожна господиня готує по-різному. Він може бути м'ясним або вегетаріанським, в залежності від рецепту.

Gazeta.ua пропонує переглянути, які продукти додати до борщу, щоб зберегти насичений червоний колір.

Лимонний сік або оцет

Додавання кислоти допомагає зберегти яскравий червоний колір буряка. Просто збризніть буряк столовою ложкою оцту перед тушкуванням, або додайте його під час приготування засмажки. Спосіб застосування лимонної кислоти ідентичний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять небанальних ідей корисного омлету

Вершкове масло

Додавання вершкового масла до борщу може додати багато смаку та кремовості до страви. Крім цього воно зробить борщ більш насиченим та м'яким на смак. Деякі люди додають вершкове масло для збільшення калорійності або для підвищення смаку солодкого буряка.

Цукор

Цукор допомагає згладити кислинку, яка може бути присутня у борщі від томатів або квасолі. Він також підсилює смак і зберігає яскравий колір страви. Зазвичай цукор додають ближче до кінця процесу, щоб він міг розчинитися і підсолодити страву.

Правильний процес розморожування м'яса не буває швидким. Зазвичай, він займає 5-10 годин. Але часто ми забуваємо вчасно вийняти м'ясо з морозильної камери вчасно. Gazeta.ua ділиться чотирма способами, як максимально швидко розморозити м'ясо і при цьому не втратити його корисні властивості.

Зараз ви читаєте новину «Три продукти, які збережуть яскравий колір борщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі