пʼятниця, 22 квітня 2016 20:20

Свинину запікають з корицею та гострим перцем

М'ясо на Пасхальному столі обов'язкова страва. Хтось його запікає, інші варять. Весь час хочеться спробувати щось нове тому потрібно експериментувати з інгредієнтами.

"Багато хто запікає свинину тільки з перцем та сіллю. Мовляв, решта приправ забивають смак мяса. Я ж додаю корицю, яка робить страву ароматною та соковитою всередині", - каже вінничанка Тамара Крищук.

Автор: pikabu.ru
 

Інгредієнти:

свинина - від 800 г до 1 кг

3 зубчики часнику

4 ч. л. кориці

2 ч. л. хмелі-сунелі

сіль, щіпка червоного меленого гострого перцю

3 ст. л. зерен гірчиці

Приготування:

М'ясо нашпигувати часточками часнику і натерти приправами.

Додати трохи олії, щоб рівномірно їх розприділити.

Поставити в холодильник на три години. Загорнути у фольгу і запекти.

За 10 хвилин до кінця готовності відкрити фольгу, щоб м'ясо підрум'янилося.

Читайте також: Ніжні голубці готують з рибною начинкою або ковбасою

Проштрикнути шпажкою. Якщо йде прозорий сік - м'ясо готове.

"Ріжу коли температура м'яса буде 40 градусів. Коли можна покласти руку і вона буде теплою, схожа з температурою людського тіла. Тоді воно при нарізанні не буде розпадатися".

Зараз ви читаєте новину «Свинину запікають з корицею та гострим перцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі