вівторок, 20 лютого 2024 15:45

Швидко та зручно: чому українці все частіше обирають формат магазинів To Go
Партнерство
5

Шалений ритм життя сучасного українця — це встигати жити для себе, близьких та для країни. Серед десятків задач, підступних дедлайнів та обставин, що стрімко змінюються, можна легко забути про базові потреби — регулярне харчування.

Для того, щоб питання приготування їжі та довгих закупок не ставало проблемою, мережеві супермаркети подбали про ідеальне рішення. Зручний формат магазинів — To Go, де ви знайдете смачну готову їжу, яку можна взяти з собою додому на вечерю чи для обіду в робочий день, швидко підкупити продукти та випити каву.

Автор: VARUS
  Завдяки формату To Go в мережі VARUS ви знайдете смачну готову їжу, яку можна взяти з собою
Завдяки формату To Go в мережі VARUS ви знайдете смачну готову їжу, яку можна взяти з собою

Що таке формат To Go

Формат магазинів To Go характеризується зменшеною торговою площею та переліком товарів. Ключове місце в асортименті займає готова їжа — фреш-салати, гарніри, супи та снеки. Секції food to go та coffee to go в магазині виділені окремо від полиць з товарами. Це дозволяє покупцю швидше зорієнтуватись і знайти все необхідне для себе. Для зручності і економії часу в такому форматі магазину також можна придбати вже запаковану порційну їжу, замовити піцу з собою та зробити самостійно каву в автоматі.

"Такий формат магазину буде зручним для студентів, які не звикли витрачати час на приготування їжі, і всім людям з напруженим робочим графіком. Інтуїтивне розташування продуктів дозволить швидше робити покупки, а великий асортимент різноманітної готової їжі не витрачати час на приготування її власноруч", — розповідає Анна Луганська, директорка з маркетингу мережі VARUS.

Автор: VARUS
  Асортимент мережі магазинів VARUS завжди оновлюється, орієнтуючись на сезонність продуктів
Асортимент мережі магазинів VARUS завжди оновлюється, орієнтуючись на сезонність продуктів

Їжа з собою — корисний перекус

Наше домашнє меню зазвичай включає певний перелік страв, які ми готуємо щотижня по черзі. Тому відділ кулінарії — це справжній порятунок для тих, хто прагне смачно та корисно харчуватись, не витрачаючи часу на кухні. В асортименті VARUS To Go представлений великий асортимент готових страв, які для ще більшої зручності вже порційно розфасовані.

Автор: VARUS
  Відділ кулінарії мережі VARUS
Відділ кулінарії мережі VARUS

Продукція у відділі готових страв VARUS завжди оновлюється, орієнтуючись на сезонність продуктів та індивідуальні вподобання клієнтів мережі. В асортименті кулінарії представлені дієтичні та вегетаріанські страви, тож кожен зможе знайти страву собі до смаку. Для поціновувачів ресторанних блюд VARUS CAFE пропонує фірмову піцу різних видів і WOK зі свининою, курятиною та овочами.

"Ми завжди піклуємось про своїх клієнтів і цінуємо їхню довіру. Вся наша продукція готується і зберігається згідно норм та вимог до температурних режимів, нові рецепти завжди тестуються відділом якості, а співробітники ретельно перевіряють строки придатності кожного окремого продукту", — коментує Оксана Назаренко, керівниця відділу власного виробництва мережі VARUS.

Автор: VARUS
  В асортименті кулінарії представлені дієтичні та вегетаріанські страви
В асортименті кулінарії представлені дієтичні та вегетаріанські страви

Погодьтесь, що сьогодні мережеві супермаркети вже перестали бути просто місцем для здійснення покупок, в магазинах все частіше можна зустріти відділи готових страв, повноцінні кафе, замовити свіжу піцу чи забігти за кавою. Шалений темп життя часто не залишає часу на ритуал приготування їжі, проте добре, що є варіант забігти ввечері після роботи за чимось смачненьким у найближчий супермаркет VARUS або замовити з доставкою на varus.ua.

Автор: VARUS
  Тут ви також зможете самостійно зробити каву в автоматі
Тут ви також зможете самостійно зробити каву в автоматі
При виборі ковбаси та сосисок важливо звертати увагу не тільки на смакові властивості, але й на якість продукції. Обидва ці критерії, а також доступну вартість поєднують у собі м'ясні продукти власної торгової марки Varto від мережі супермаркетів VARUS.
Зараз ви читаєте новину «Швидко та зручно: чому українці все частіше обирають формат магазинів To Go». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі