пʼятниця, 09 вересня 2016 16:09

Смажений льон додає вівсяним хлібцям кислинку

 

Хлібці з вівсяних пластівців випікають любителі ситних сніданків без зайвих калорій. В тісто додають горіхи, зернята гарбуза та смажений льон. Приготування займе не більше пів години.

Подають смаколик з молоком та джемом, а також їдять зі свіжими овочами.

Інгредієнти:

(на 4 порції)

Цільнозернове борошно з 5 злаків - 250 г

вівсяні пластівці - 100 г

лляне насіння- 100 г

насіння гарбуза — 50 г

лісовий горіх — 50 г

пекарський порошок - 2 ч.л.

цукор - 1 ст. ложка

соняшникова олія — 2 ст. л.

кунжут - 50 г

вода — 1 склянка

 
 

Приготування:

Подрібнити у блендері обсмажені гарбузове насіння та вівсяні пластівці. У окремій посудині змішати з цукром борошно, цукор, сіль та пекарський порошок. Додати до суміші дрібні пластівці та насіння гарбуза, воду та олію. Замісити вологе тісто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 рецептів каш для осені

Розкачати тісто шаром в 5 міліметрів, посипати насінням кунжуту та льону. Випікати в духовці при 160 градусах доки не стануть хрусткими. Зберігайте хлібці у сухому місці, замотані кулінарним папером.

Зараз ви читаєте новину «Смажений льон додає вівсяним хлібцям кислинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі