Нектарин з моцарелою - це і перекус, і десерт одночасно. Смажений сир виходить тягучим, а нектарин соковитим та з солодким присмаком. Обрамлює страву глазур із бальзамічного оцту та гострого перцю.
Інгредієнти:
Нектарини - 4 шт.
Моцарелла - 340 г
Пармезан - 1/3 склянка
Базилік - 10-12 листочків
Сухарі хлібні панірувальні - 1 склянка
Борошно - ¼ склянки
Яйце - 2 шт.
Сіль - ½ ч. л
Перець - ½ ч. л
Кайенскийперець - ¼ ч. л
Бальзамічний оцет - ½ склянки
Коричневий цукор - 1 ч. л
Приготування:
Бальзамічний оцет і цукор додайте в невеликий сотейник, доведіть до кипіння.
Дайте суміші покипіти 10-15 хвилин, поки вона не перетвориться в сироп. Перелийте в миску і відставте.
У невеликій мисці змішайте панірувальні сухарі, борошно, тертий пармезан, сіль, перець і кайенский перець.
Умочіть скибочки моцарели в суміші зі збитих яєць, а потім в панірувальних.
Підсмажуйте скибочки моцарели в розігрітій сковороді, попередньо додавши в неї 1 чайну ложку оливкової олії.Готувати по 1 хвилині з кожної сторони.
Читайте також: Смажений ананас під вершковою подушкою готується 10 хвилин
Обсмажені скибочки моцарели перекладіть на паперові рушники, щоб дати вбратися лишків масла.
На тарілку викладіть, чергуючи, стопки з кружечків нектаринів і моцарели.
Прикрасьте листочками базиліку і полийте бальзамічний глазур'ю.
Коментарі