понеділок, 01 січня 2018 10:13

Шеф-кухар дав поради для сніданку після новорічного застілля

Автор: trudslava.org
  Як «вижити» після новорічного застілля: шеф-повар дав поради першого сніданку після новорічного застілля
Як «вижити» після новорічного застілля: шеф-повар дав поради першого сніданку після новорічного застілля

Після новорічної ночі та ситного застілля снідати варто бульйоном.

Пити лише чай. Такі поради дав шеф-кухар вінницького заміського ресторану "Сказка" Євген Загороднюк.

"Хто б що не їв, радив би зранку з'їсти бульйон з курки чи риби. Вони легкі на шлунок після довгих посиденьок. Хоча для кожного індивідуально. Комусь достатньо перекусити мандаринкою", - говорить Gazeta.ua Євген Загороднюк

Зранку слід пити зелений чай або чорний. Але в жодному разі без всіляких добавок.

"Після похмілля не рекомендую пити розсіл. Він дуже сильно висушує і хочеться ще більше пити води. Це вже перевірено", - зауважує повар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний стіл: 7 порад дієтолога, як зменшити шкоду ковбаси

Втім, головний нарколог Полтави Ігор Мацицький в 2013 році радив вживати зранку після похмілля мінеральну воду, розсіл, холодець із хріном.

Для зняття похмілля знадобитися будь-яка мінеральна вода. Вона необхідна, щоб відновити порушений алкоголем водно-сольовий баланс. Також відмінно підходить розсіл. Він містить в необхідній пропорції спеції, сіль, оцет, овочі.

Зараз ви читаєте новину «Шеф-кухар дав поради для сніданку після новорічного застілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі