середа, 28 серпня 2019 10:20

Рецепти каннелоні: 3 варіанти легкого приготування

Каннеллоні - це італійська страва, яка стала візитівкою країни. проте її легко приготувати й в Україні.

Це макарони у формі трубочок, які можна начиняти смаколиками та запікати під сиром. За смаком страва нагадує лазанью, але цю запіканку готувати легше.

Канелоні зі шпинатом і моцарелою

Автор: gastronom.ru
 

Інгредієнти:

300 мл томатної пасти

50 г листя шпинату

150 г моцарели

1 ст. л. песто

50 г тертого твердого сиру

1 ч. л. сушеної петрушки

10 шт канелоні

Приготування:

Підсолити киплячу воду і зварити каннеллони 4 хв. Потім злити воду, промити їх під холодною водою і розкласти на відстані один від одного.

Для соусу змішати томатну пасту, песто, петрушку, перець.

Покласти в кожну каннеллони кілька кульок моцарелли, чергуючи їх зі шпинатом.

Розігріти духовку до 220 градусів, помастити деко оливковою олією. Викласти каннеллони, полити їх соусом і посипати зверху тертим твердим сиром. Запікати 15 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найшкідливішу національну страву у світі потрібно з'їдати за 5 укусів

Каннеллоні з куркою і кабачками

Автор: koolinar.ru
 

Інгредієнти:

8 шт каннеллоні

150 г кабачків

150 г курячого філе

пів цибулини

40 г вершкового масла

40 г борошна

400 мл молока

3 ст. л. тертого сиру

сіль і чорний перець за смаком

Приготування:

Перекрутити філе на фарш. Очистити кабачки від шкірки та натерти на крупній тертці. Дрібно порізати цибулю та змішати з фаршем та кабачком. Присолити та поперчити.

Розтопити вершкове масло на повільному вогні, сипнути борошно і перемішати.

Налити молоко і помішувати, поки соус не почне нагадувати рідку сметану.

Наповнити каннеллоні начинкою і викласти у форму. Полити соусом і запікати півгодини.

Посипати тертим сиром і запікати, поки сир не розплавиться.

Каннеллоні з тунцем

Автор: vkusno-i-prosto.ru
 

Інгредієнти:

500 мл молока

2 ст. л. борошна

1 ч. л. цукру

1 кг помідорів

5 ст. л. олії

200 г консервованого тунця

2 яйця

200 г цибулі

3 ст. л. оливкової олії

пів лимона

45 г вершкового масла

12 шт каннеллоні

Приготування:

Очистити помідори від шкіри і дрібно нарізати. Розігріти олію і смажити помідори на повільному вогні 15 хв, розминаючи лопаткою. Потім збити в блендері. Додати цукор і сіль, перемішати.

Дрібно нарізати гриби, цибулю, рибу і зварені круто яйця. Розігріти вершкове масло, додати гриби і лимонний сік. Закрити кришкою і тушкувати 10 хв.

Підсмажити цибулю 5 хв. Потім додати 2 ст. л. томатного соусу, тунця, гриби і яйця.

Заповнити цим каннеллони і розкласти в форму. Залити соусом, посипати тертим сиром і покласти шматки масла.

Пекти в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хв.

Ресторани намагаються вразити клієнтів не тільки смаком страв, а й креативною подачею.

Інколи заради оригінальності декорування страв, кулінари жертвують логікою. Детальніше читайте у статті.

Зараз ви читаєте новину «Рецепти каннелоні: 3 варіанти легкого приготування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі