Така випічка прийдеться до смаку виключно гурманам, адже поєднання продуктів у ній дійсно вишукане. Кухарі радять куштувати страву ще теплою, аби по-справжньому насолодитися м'яким та розтопленим шоколадом, відчути аромат арахісового масла й ванілі.
Інгредієнти:
кабачок - 1 шт.
зелене яблуко - 1 шт.
розтоплене вершкове масло - ½ чашки
рідкий мед - ½ чашки
м'яке арахісове масло - ½ чашки
яйце - 2 шт.
ванілін - 1 ч. л.
сода - 1½ ч. л.
борошно грубого помелу - 2 склянки
кориця - 1 ч. л.
білий шоколад - 100г
кабачок - 1 шт.
вершкове масло - 1 ст. л.
мед - 1 ст. л.
Приготування:
Розігріти духовку до 170 градусів. Форму для запікання об'ємом 1 літр застелити папером для випічки. Кабачок та яблука мілко подрібнити. Розтоплене масло, мед, арахісове масло, яйця, ваніль та соду поєднати у великій мисці. Додати просіяне борошно, корицю та шматочки шоколаду. Отриману суміш перемішати та налити в форму для випікання. Випікати 50 хвилин. Перед подачею слід змастити хліб маслом. Додатково можна обсмажити кабачки у медовому соусі та подати разом із випічкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класичний та без випічки: розкрили топ-3 оригінальні рецепти яблучного пирога
Мати двох дітей із Нової Зеландії готує власноруч унікальні пироги. Відкрила в собі талант завдяки пандемії Covid-19. За основним родом діяльності жінка працювала графічним дизайнером, аби не нудьгувати під час карантину - вирішили вкласти свою творчість у вечерю.
Коментарі