понеділок, 16 листопада 2020 16:47

Вражаюче поєднання: як приготувати хліб із кабачками та білим шоколадом

Така випічка прийдеться до смаку виключно гурманам, адже поєднання продуктів у ній дійсно вишукане. Кухарі радять куштувати страву ще теплою, аби по-справжньому насолодитися м'яким та розтопленим шоколадом, відчути аромат арахісового масла й ванілі.

Автор: Babiche Martens
  Перед подачею хліб змащують маслом.
Перед подачею хліб змащують маслом.

Інгредієнти:

кабачок - 1 шт.

зелене яблуко - 1 шт.

розтоплене вершкове масло - ½ чашки

рідкий мед - ½ чашки

м'яке арахісове масло - ½ чашки

яйце - 2 шт.

ванілін - 1 ч. л.

сода - 1½ ч. л.

борошно грубого помелу - 2 склянки

кориця - 1 ч. л.

білий шоколад - 100г

кабачок - 1 шт.

вершкове масло - 1 ст. л.

мед - 1 ст. л.

Приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів. Форму для запікання об'ємом 1 літр застелити папером для випічки. Кабачок та яблука мілко подрібнити. Розтоплене масло, мед, арахісове масло, яйця, ваніль та соду поєднати у великій мисці. Додати просіяне борошно, корицю та шматочки шоколаду. Отриману суміш перемішати та налити в форму для випікання. Випікати 50 хвилин. Перед подачею слід змастити хліб маслом. Додатково можна обсмажити кабачки у медовому соусі та подати разом із випічкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класичний та без випічки: розкрили топ-3 оригінальні рецепти яблучного пирога

Мати двох дітей із Нової Зеландії готує власноруч унікальні пироги. Відкрила в собі талант завдяки пандемії Covid-19. За основним родом діяльності жінка працювала графічним дизайнером, аби не нудьгувати під час карантину - вирішили вкласти свою творчість у вечерю.

Зараз ви читаєте новину «Вражаюче поєднання: як приготувати хліб із кабачками та білим шоколадом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі