середа, 06 липня 2016 14:50

Пікантний лосось з перчинкою подають під апельсиновим соусом
5

Фото: poradumo.com.ua

Лосось з апельсиновим соусом є колоритною стравою. Поєднання кислинки цитруса та гостроти червоного перцю створюють неймовірний смак. Риба обсмажена в цукрі карамелізується зовні і залишається ніжною всередині.

Інгредієнти:

Лосось стейк 600 г

Салат корн 100 г

Цукор 100 г

Чорний перець 10 г

Перець чилі мелений 10 г

Апельсин 1 шт

Імбир свіжий 40 г

Перець чилі стручковий 1шт

Приготування:

Змішати цукор з сіллю, чорним перцем і меленим чилі. Просушені стейки обкачати в суміші цукру і перцю.

Розігрітие оливкову олію в сковороді на середньому вогні. Викласти в сковороду лосось і готувати на середньому вогні, перевертаючи, поки він не закарамелізуєтся з обох сторін.

У цей час приготувати апельсиновий соус. Зрізати цедру з апельсина, а сік вичавити. Дрібно нарізати цедру і імбир. Розрізати перець чилі уздовж, видалити насіння (це найгостріша частина) і дрібно нарізати шматочок перцю.

Додати в кухлик води стільки й апельсинового соку, цедру, імбир і чилі. Довести до кипіння і спробувати на смак соус. Можна також додати трохи цукру і чорного перцю.

Читайте також: До курки з грибами в гірчичному соусі не треба готувати гарнір

Перед подачею процідити.

Подавати готовий лосось з зеленим салатом і гострим апельсиновим соусом.

Зараз ви читаєте новину «Пікантний лосось з перчинкою подають під апельсиновим соусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі