четвер, 06 жовтня 2016 19:10

Печериці печуть загорнутими в ароматний бекон

Закуска з шампіньйонів і бекону є універсальною. Її можна готувати саму по собі або до святкового столу. Дуже красива і найпростіша в приготуванні страва. Гриби виходять ароматними та апетитними на вигляд.

Автор: goodhouse.com.ua
 

Інгредієнти:

печериці 15 шт.

бекон в смужках 15 шт.

помідори 1 шт.

Приготування

У грибів зріжемо ніжки і покладемо шматочок помідора на кожен гриб.

Візьмемо смужку бекону, обмотаємо їм кожну штучку і скріпимо зубочисткою.

Читайте також: Святкову курку з яблуками загортають в ароматний бекон

Відправимо гриби в розігріту духовку на 20 хвилин.

Потім до столу подаємо теплими.

Зараз ви читаєте новину «Печериці печуть загорнутими в ароматний бекон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі