Оселедець через свою доступність є часто на столах українців. Але коли набридає смак одного маринаду, потрібно не відмовлятися взагалі від страви, а просто зміними на інший.
"Оселедець мариную в гірчиці та яблучному оцті. Так він виходить з перчинкою та яблучним ароматом, - каже киянка Кароліна Коломієць. - Магазинні маринади набридли. Купую заморожену рибу і сама експериментую зі смаками".
Інгредієнти:
3 заморожені оселедці
2 невеликі цибулини .
2 ч. л. солі
1 ч. л. цукру
0,5 ч. л. меленого чорного перцю
200 мл олії
1-1,5 ч. л. яблучного оцту
1 ч. л. гірчиця
1/2 ч. л. куркуми
Приготування:
Олію змішати з оцтом та гірчицею.
Цибулю почистити і порізати півкільцями.
Філе оселедця нарізати смужками по 2 см. Змішати з сіллю і спеціями.
"Гірчицю можна брати зернинками, а можна звичайну. З крупмнками вийде цікавий смак", - каже жінка
У банку скласти шарами оселедець з цибулею.
Читайте також: Індійські страви з м'ятою швидко освіжають у спекотний день
Залити пряною сумішшю, закрити кришкою і поставити в холодильник на 2 доби.
Коментарі