"Повернулися із Славського, каталися там на лижах. Господиня, у якої жили, щодня балувала різним салатами", – розповідає Зоя Павлова з Києва.
"Всі салати я готувала до цього, але один спробувала вперше. Господиня похвалилася, що його готують тільки у їхньому регіоні".
В центр великої тарелі господиня поклала гіркою порізану соломкою ковбасу. Навколо неї по секторах розклала натерті на тертушці варений буряк, сиру моркву, яблуко, нашатковану капусту і картоплю фрі. Все це полила зверху тоненькими смужками майонезу. Ми спершу подумали,що кожен має брати собі інгредієнт, який йому смакує. Але виявилося, що їх треба перемішати.Вийшло дуже смачно. Вдома я приготувала такий же салат, тільки замість ковбаси поклала варене куряче м'ясо, замість яблука - свіжий огірок і додала варену кукурудзу. Теж смакує".
Деякі господині замінюють картоплі фрі на сухарики або чіпси.
Коментарі
1