Ароматні смузі прикрасять посиденьки у Новий рік і Різдво. Вони пахнуть корицею і яблуком, мандаринами і імбирними пряниками.
Яскрава вітамінна бомба в одній склянці - гранатово-журавлиновий смузі. Воно багате антиоксидантами, які потрібні імунній системі взимку. Смак прянощів дарує напій з грушею і імбиром. У цій підбірці рецепти смузі, яке підніме святковий настрій.
Гранатовий смузі
Інгредієнти:
100 г зерен граната
50 г ягід журавлини
120 г йогурту
1 склянка молока
м'ята для прикраси
Приготування:
Всі інгредієнти змішати в блендері. Також смузі можна прикрасити гілочкою м'яти і зернами граната.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порційні закуски до новорічного столу: 10 нових ідей подачі
Яблучний смузі з корицею
Інгредієнти:
2 яблука
2 банана
1 склянка мигдалевого або кокосового молока
Приготування:
Яблука і банани очистити і порізати, скласти в чашу блендера. Додати корицю і залити молоком.
Збивати до стану однорідної суміші. У склянці прикрасити зверху зернами граната або товченим горіхом.
Смузі з грушею і імбиром
Інгредієнти:
2 груші
20 г імбиру
1 склянка мигдального молока
мускатний горіх
кориця
Приготування:
Грушу і імбир нарізати і покласти в блендер разом з іншими інгредієнтами. Перемішати до однорідної маси.
В кінці посипати смузі корицею і мускатних горіхом.
Для новорічного столу підійде сирна закуска "Мандаринки" із плавленого сиру, часнику, яєць і майонезу. Часто її плутають із справжніми мандаринами, які є символом Нового року.
Коментарі