понеділок, 10 жовтня 2016 16:59

Ніжний кекс печуть на згущенному молоці

Ніжний кекс печуть на згущенному молоці
Фото: vk.com/recepteka

Пухкий кекс люблять усі, але мало хто уміє сам його приготувати. Ця випічка виходить нереально смачною на згущеному молоці. Завдяки йому кекс має приємний карамельний присмак.

Інгредієнти:

120 г. борошна

4 яйця

380 мл згущеного молока

50 г. вершкового масла

1 ч. л розпушувача

1 пакетик ванільного цукру

Приготування:

Сгущенку і яйця перемішати на низькій швидкості міксером.

Налити розтоплене вершкове масло, знову перемішати.

Просіяти в отриману масу борошно з розпушувачем, додати цукор, ще раз добре перемішати.

Вилийте тісто в змащену маслом і присипану борошном форму. Випікати при 150 градусах близько 35 хвилин.

Готовий кекс охолодити 10 хвилин в формі, потім витягнути його і дати охолонути повністю.

Читайте також: Хрусткі конвертики печуть з сиром і полуничним джемом

Перед подачею посипати цукровою пудрою і нарізати шматочками побільше.

Зараз ви читаєте новину «Ніжний кекс печуть на згущенному молоці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі